2777
2789
عنوان

اخه چرا...

| مشاهده متن کامل بحث + 4086 بازدید | 108 پست
مرگ پایان نیست. عبور از یه دنیاست به دنیای دیگه. ما الان مثل جنین میمونیم تو شکم مادر که با مرگ مت ...

اره دقیقاتصورمنم همینه..فقط کافیه نه ماهمون نموم شه وارد ی دنیای بزرگتر و جدیدترمیشیم

اماخدایی ترسناکه مرگ

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
مرگ پایان نیست. عبور از یه دنیاست به دنیای دیگه. ما الان مثل جنین میمونیم تو شکم مادر که با مرگ مت ...

اخه تو‌زندگی این همه زجر بکشه انواع‌مراحل سخت بگذزونه بعد دوباره بره ی دنیای دیگ اونجا هم ی جور😓😓😟

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دقیقاتصورمنم همینه..فقط کافیه نه ماهمون نموم شه وارد ی دنیای بزرگتر و جدیدترمیشیم اماخ ...

من خیلی ترس دارم😟

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

والا فیلمای شبکه های تلویزیونی فقط نشون دادن بعد مرگ وارد برزخ میشیم که خیلی جای کسالت آور و حوصله سربر و بدیه.ی صحرای خشک و برهوت مثلا.خو اینم شد زندگی؟؟؟تاقیامت همونجا الکی بمونیم که چی؟دور از خانواده و بچه و پدرو مادر .نمیشد تو همی دنیا کنار هم باشیم تا قیامت.

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
ولله مرگ هست و میدونیم رفتنی هستیم اینقدر همدیگه را ازار میدیم. بدا به اون روزی ک مرگم نباشه.

👌💞درسته

بعله  عزیز جون همین جوره مسخره شدیم خوش به حال اونی که نمیاد وای مریضی ناتوانی های که ادم های پیر دارند ومریضی های مثل ام اس وسرطانی می بینم می گم خدا حالا نمی شد دنیا نمی افریدی ما را برای سرگرمیت ساختی چرا این قدر زجر می دی ادم ها بدبخت را

والا فیلمای شبکه های تلویزیونی فقط نشون دادن بعد مرگ وارد برزخ میشیم که خیلی جای کسالت آور و حوصله س ...

زندگی ی جور سختی مرگمونم این همه عذاب داشته باشه اخههه😞😞😞

والا فیلمای شبکه های تلویزیونی فقط نشون دادن بعد مرگ وارد برزخ میشیم که خیلی جای کسالت آور و حوصله س ...

😅😅😅

اره والا 

فک کن چن سال شایدم چندین سال تو ی برهوت زندگی کنی اونم تنها😕

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بعله  عزیز جون همین جوره مسخره شدیم خوش به حال اونی که نمیاد وای مریضی ناتوانی های که ادم های پ ...

وای چه حرفی زدی😓😓😓😟

عزیزم هیچکس واسه اون دنیا نرفته و این چیزها رو فقط از خودشون دراوردن شاید اون دنیا خیلی زیبا باشه همه در صلح و آرامش باشن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
😅😅😅 اره والا  فک کن چن سال شایدم چندین سال تو ی برهوت زندگی کنی اونم تنها😕

وای یا خود خدا😓😓😓😁

عزیزم هیچکس واسه اون دنیا نرفته و این چیزها رو فقط از خودشون دراوردن شاید اون دنیا خیلی زیبا باشه هم ...

از کجا میدونی حتی بعضیا اعتقاد دارن کلن اون دنیا وجود نداره😑

من با اون قسمت مرگ مشکل دارم که باید زیر خاک گذاشته بشه یا سوزونده بشه .. اخه حیف ادم نیست بره زیر خاک ...

کاش میشد با احترام کامل مثلا به طرف آسمون پرواز میکردیم...😅😅نمیدونم یه مدل قشنگتر جز خاک بود ..‌ 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ ..