2777
2789
عنوان

مهمونای من😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 47 پست
رفتن هتل تا پنج شنبه. بعد از پنج شنبه هم سه روز میان خونم. من به خاطر شوهرم بهشون اصرار کردم بیان خ ...

بی کاریا

همین کارا رو میکنی اینجوری میکنن باهات

خونه داداششونه اگه آقاشون برسه وقتی شوهرت هست میان باز، اصرارتو نمیفهمم اصلا

حالا کاریه که شده غصه نخور دیگه ولی واسه شوهرت تعریف کن چی شده کامل

دیگه هم نذار برن تو اتاق خوابت 

دستمو ول نکن🤲🏻
بدم مياد بچه بي تربيتشون و ول ميكنن خونه يكي ديگه تا ويرانش كنن واقعا كه  عزيزم شما بارداري ا ...

آره گفتم ولی نه یه جوری کهناراحت شه.

گفتم مرتضی تشک نجس شده چکار کنییییییم.

خوشخواب به اون بزرگی رو چجوری بدم خشک شویی؟؟ پاک میشه؟ نجسیشو پاک میکنه یعنی؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باهاشون خیلی مهربونم🙁 اصلا از گل نازک تر نگفتم بهشون هییییچ وقت

خب سواستفاده میکنن ،هرچیزی حدی داره حتی محبت و مهربونی گلم . الانم اتفاقی که افتاده خودتو ناراحت نکن با این شرایط 😘 چون میگذرد غمی نیست

بی کاریا همین کارا رو میکنی اینجوری میکنن باهات خونه داداششونه اگه آقاشون برسه وقتی شوهرت هست میان ...

به خاطر این که خونشون یه شهر دیگس. خیلی کم همو میبینیم. شوهرم میخواد ببینشون خب. گناه داره. شوهرم تو شهر من داره زندگی میکنه غریبه اینجا

آره گفتم ولی نه یه جوری کهناراحت شه. گفتم مرتضی تشک نجس شده چکار کنییییییم. خوشخواب به اون بزرگی ر ...

اره عزيزم پاك ميشه

آب كشيده ميشه

دركت ميكنم واقعا سخته

بگو شوهرت خودش پيگير شه براي تميز شدن تشك

ماهان خیلی قشنگه  به حرفشون گوش نده  من بااینکه نمیدونم جنسیت بگم چیه یه گزینه ام ماهانه ...

لیانا هم خوشگله.

اسم پسر خودش یاسینه میگه ما خیلی فکر کردیم رو یاسین هم قرآنیه هم به روزه هم فلانه.

خب ماهان هم سلیقه منه. واقعا دوسش دارم به فامیلش هم میاد. به شوهرم گفت اه ماهان چیه.

تازه دیشب میگفت اگه هنوز کمد بچه رو نخریدین نخرین کلا به مامانت بگو پولشو بریزه براتون وقتی رفتین خونه خودتون بخرین براش خراب میشه و فلان.

خب دوس دارم بخرم بچه اولمه ذوق دارم. من هیچی نگفتم🙁

لیانا هم خوشگله. اسم پسر خودش یاسینه میگه ما خیلی فکر کردیم رو یاسین هم قرآنیه هم به روزه هم فلانه. ...

بخر عزیزم 

منم می‌خرم بااینکه مستاجرم 

ولی به قول شما بچه اولمه ذوق دارم 

هیچی نگو کارتشو بکن ولی 

ب اونا چه چی میخوای بخری 

تازه چه پررو بگو نخره پولشو بریزه برات 

یعنی چی این حرف

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
چقد مظلومی تو عزیزم 

من مظلوم نیستم همیشه از حقم دفاع میکنم اما اصلا دلم نمیخواد حرفی بزنم که ناراحتی پیش بیاد تو خانواده شوهر. به خاطر همین خودمو به کری میزنم که بیشترش هم به خاطر شوهرمه

من مظلوم نیستم همیشه از حقم دفاع میکنم اما اصلا دلم نمیخواد حرفی بزنم که ناراحتی پیش بیاد تو خانواده ...

عزییییزم 

کار خوبی میکنی اما خیلی رو نده بخدا من تجربه شو دارم سوارت میشن

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور

ناراحتی من از مهمونای بیشعور اینه که وقتی میبینین من خونتون میام هیچ جارو فضولی نمیکنم تکون نمیخورم هرچی جلوم میزارین تشکر میکنم بچم یه گوشه اروم با عروسکش بازی میکنه قیمت نمپرسم خونتونو شخم نمیزنم 

خوب بیشعورا شما هم متقابلا میاین خونه من همینجور باشین 

مثه زلزله میمونن

بعد که رفت و امد نمیکنی برمیخوره

وضمنا بچه من ۳سالشه تا حالا خونمو نجس نکرده

❤❤❤❤❤❤❤
ناراحتی من از مهمونای بیشعور اینه که وقتی میبینین من خونتون میام هیچ جارو فضولی نمیکنم تکون نمیخورم ...

واااای واااااقعاااااا..... قیمت میپرسن.... دیشب فهمیدم یکیشون اصلا از غذا خوشش نیومد صبح هم از تخم مرغ صبحانه بهش گفتم ببخشید اگه بد شد و خوشتون نیومد جواب نداد🙁 البته یکیشون اصلا رو غذا حساس نیست. به نظر خودم که خیلی خوشمزه شده بود غذام پر لپه و پد گوشت درست کرده بودم ولی خب گوشتش قلقلی بود.🙁

از نجسی هم متنفرم. مخصوصا اگه جیش باشه. اونم رو تشک نوووووو و سفید با چند تا ملافه شسته شده و اتو کشیده😭😭😭 همرو با هم جیشی کرد

واااای واااااقعاااااا..... قیمت میپرسن.... دیشب فهمیدم یکیشون اصلا از غذا خوشش نیومد صبح هم از تخم م ...

پس لازم نکرده دلت برای شوهرت بسوزه

اونا دلشون برای تو بسوزه که اینقدر ادا دارن

❤❤❤❤❤❤❤