2777
2789
عنوان

کشیدن دندان شیری

2377 بازدید | 14 پست

پسرم 5سالشه دو تا دندون های جلوییش پوسیده شده ریخته فقط ریشه اش مونده گاهی اوقات جوش های ریز میزنه روی لثه اش دندونپزشکی بردم چند جا دو سه تا از متخصص ها گفتن بکش ولی یه تعدادی هم گفتن تا وقتی درد نداره دندونشو نکش چون نظم دندونهارو که میخواد در بیاد بهم میریزه الان یه خورده درد داره دندونش موندم سر دوراهی کسی تجربه داره ؟؟؟؟ دو روزه با گفته دکتر چرک خشک کن میدم 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پوسیده و ریخته یعنی قابل ترمیم نیست؟اگه تنها راهش کشیدن خب بکش بچه چطور دندون درد رو تحمل کنه

اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . نمیدونم احتمالا بکشم ولی خیلی ناراحتم براش میترسم دندونهاش بد فرم در بیاد 

برای دندانهای جلو فضا نگهدارنده نمیذارن

عزیزم شما بلاخره چه کردی ؟ دندون های جلوی پسرتون رو کشیدی ؟؟؟ دندون های بچه من دوتا بالایی جلو فقط ریشه مونده  می‌خوام بکشم . چند سالگی دندون پسرتون در اومد ؟ با بیحسی انجام داد ؟ 

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

عزیزم شما بلاخره چه کردی ؟ دندون های جلوی پسرتون رو کشیدی ؟؟؟ دندون های بچه من دوتا بالایی جلو فقط ر ...

دندون هاش رو به چند تا دندونپزشک اطفال نشون دادم همشون میگفتن باید با بیهوشی درست بشه که من اینکارو نکردم سری آخر پیش یه دندونپزشک بردم که خیلی کار درست بود گفت کاریش نکن نهایتا تا 7 سالگی دندونهای دائمی در میاد ارزش نداره هزینه کنی و به خاطر اون بچتو بیهوش کنی و دندونهاش خیلی زودتر هم دراومد فکر میکنم 6 سالگی دندونهاش دراومد واقعا بعضی دکترها وجدانی کار میکنن چون اگه درست می‌کردم هم یه سال بیشتر کار نمی‌کرد براش 

دندون هاش رو به چند تا دندونپزشک اطفال نشون دادم همشون میگفتن باید با بیهوشی درست بشه که من اینکارو ...

ممنون از پاسخگوییت عزیزم . ببخشید زیاد سوال میپرسم یعنی شما دندونای جلو رو نکشیدی ؟؟؟ همینطوری موند ؟ چون گفته بودید فقط ریشه تو لثه مونده

طراح لباس و دکوراسیون داخلی هستم کمک خواستین

اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . ...

پسر من ۶سالگی دندان‌های اصلیش دراومد، نگران نباش

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . ...

پسر منم همینه دپ تا دندونه جلویی کلا نیستن چند وقته عفونت میکنه روی لثه اش هی اب نمک قرقره میکنیم یه دوره هم چرک خشک کن دادم امیدوارم دندوناش زود در بیان

پسر منم امسال پیش دبستانیه کلا از چهار سالگی چون شبا زیاد شیر مبخورد دندوناش نابود شدن

دندان‌های اصلی دراومد رعایت کنید، بیشتر هم خوردن شکلات و نوشابه و...تاثیرمنفی داره

رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

دندان‌های اصلی دراومد رعایت کنید، بیشتر هم خوردن شکلات و نوشابه و...تاثیرمنفی داره

اره باید حواسم باشه برای دندون های اصلیش ولی خوب خبلی بده رو قیافه اش تاثیر چذاشته طفلک وقتی میخنده