پسرم 5سالشه دو تا دندون های جلوییش پوسیده شده ریخته فقط ریشه اش مونده گاهی اوقات جوش های ریز میزنه روی لثه اش دندونپزشکی بردم چند جا دو سه تا از متخصص ها گفتن بکش ولی یه تعدادی هم گفتن تا وقتی درد نداره دندونشو نکش چون نظم دندونهارو که میخواد در بیاد بهم میریزه الان یه خورده درد داره دندونش موندم سر دوراهی کسی تجربه داره ؟؟؟؟ دو روزه با گفته دکتر چرک خشک کن میدم
عزیزم اگه بکشن حتمااا باید نگهدارنده ی اون فضای خالی رو بذارن.چون تو جهت رویش دندون های دائمی تاثیر داره.اگه نگهدارنده نذاری فرم دندوناش کاملا به هم میریزه
پوسیده و ریخته یعنی قابل ترمیم نیست؟اگه تنها راهش کشیدن خب بکش بچه چطور دندون درد رو تحمل کنه
اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . نمیدونم احتمالا بکشم ولی خیلی ناراحتم براش میترسم دندونهاش بد فرم در بیاد
عزیزم شما بلاخره چه کردی ؟ دندون های جلوی پسرتون رو کشیدی ؟؟؟ دندون های بچه من دوتا بالایی جلو فقط ریشه مونده میخوام بکشم . چند سالگی دندون پسرتون در اومد ؟ با بیحسی انجام داد ؟
عزیزم شما بلاخره چه کردی ؟ دندون های جلوی پسرتون رو کشیدی ؟؟؟ دندون های بچه من دوتا بالایی جلو فقط ر ...
دندون هاش رو به چند تا دندونپزشک اطفال نشون دادم همشون میگفتن باید با بیهوشی درست بشه که من اینکارو نکردم سری آخر پیش یه دندونپزشک بردم که خیلی کار درست بود گفت کاریش نکن نهایتا تا 7 سالگی دندونهای دائمی در میاد ارزش نداره هزینه کنی و به خاطر اون بچتو بیهوش کنی و دندونهاش خیلی زودتر هم دراومد فکر میکنم 6 سالگی دندونهاش دراومد واقعا بعضی دکترها وجدانی کار میکنن چون اگه درست میکردم هم یه سال بیشتر کار نمیکرد براش
اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . ...
پسر من ۶سالگی دندانهای اصلیش دراومد، نگران نباش
رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
اره ریخته فقط ریشه دندون مونده از بس که همه اسباب بازیهاشو با دندون میشکست مخصوصا لاستیک ماشینهاشو . ...
پسر منم همینه دپ تا دندونه جلویی کلا نیستن چند وقته عفونت میکنه روی لثه اش هی اب نمک قرقره میکنیم یه دوره هم چرک خشک کن دادم امیدوارم دندوناش زود در بیان
پسر منم امسال پیش دبستانیه کلا از چهار سالگی چون شبا زیاد شیر مبخورد دندوناش نابود شدن
دندانهای اصلی دراومد رعایت کنید، بیشتر هم خوردن شکلات و نوشابه و...تاثیرمنفی داره
رهبر عزیزم شهادتت مبارک، ببخش اگر نتوانستم خوب وبه موقع ازشما دفاع کنم، مراببخش بابت تهمتهای که برشما زده شد وگاهی سکوت کردم، مرا ببخش گفتن رهبرتان در چندین طبقه زیر زمین است ومن سکوت کردم، اقای من زخم های زبان زیاد بود و ما انچنان در دفاع از شما کاری نکردیم، رهبرم تن خسته ات چندروزی است آرامش گرفته است . حال که رخت ازاین جهان بسته ای، ازآن جهان باقی هوای ما را داشته باش. دوستانی که نسبت های ناروا دراین سایت به اقای خامنه ای دادید چطور میخوایید ازشون حلالیت بگیرید. تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.