2777
2789
عنوان

نظرتون درباره شهادت چیه؟

1263 بازدید | 36 پست

اگه یه زمانی شوهرتون شهید بشه شما چیکار میکنید بچه هم نداشته باشین ، من چندروزه مدام دارم خواب اینو میبینم که همسرم شهید شده و متاسفانه کارش هم جوریه که با این چیزا سرکار داره خیلی حالم بد شده دیشب دوباره این خوابو دیدم

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعصابمون همینجوری خورد هست لطفا با این تاپیکای نا امید کننده بدترش نکنین.یعنی چیاین حرفا ی دور از جون هم بگی بد نیست   

فرشته خوشکلم بی صبرانه منتظرت هستم تو برای من مثل یک معجزه ای کنجدکوچولوی من.خدا جونم ازت ممنونم.  

هر چه خدا خواست همان میشود

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

دوست دارم به مرگ طبیعی بمیره تا در راه ازادی کشور دیگه بمیره ولی برای کشور خودم تقریبا مشکلی ندارم

اصلا بحثم سر این نیس تو این کشور باشه یا نه بحثم سر نبود خودشه

هرآدمی نظرش با یه آدم دیگه تفاوت داره 

شما شایدنتونی باشهادتش کناربیای ولی یه خانوم دیگه شایدویژگی های شخصیتش جوری باشه که بتونه بااین قضیه کنار بیادش

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

نمی دونم باور می کنید یا نه ولی من دوست دارم وقتی ازدواج کردم با کسی ازدواج کنم که راه شهادت رو انتخاب کرده باشه والسلام

چهار صبح وقت مناسبی برای انجام هیچ کاری نیست، چون یا اونقدر حالت خوبه که بخاطرش بیدار موندی، یا آنقدر حالت خوب نیست که خوابت نبرده ...

من نمیزارم شوهرم بره که شهید شه شهید ینی حق علیه باطل نه مسلمان بامسلمان

اون زمان که ملت جنگیدن فقط جوونای دسته گلو  کشیدن توخاک که خداااااااااااا باعث بانیشو توگور بلرزونه ایشالا

من الان دیگه به کلمه شهید اعتقادی ندارم

اعصابمون همینجوری خورد هست لطفا با این تاپیکای نا امید کننده بدترش نکنین.یعنی چیاین حرفا ی دور از جو ...

اولا من شمارو به زور نیاوردم تو اینجا دوما شهادت دور از جون نمیخواد کسی که به این درجه برسه باید بهش بگن خوشبحالش

شهادتم یه جور مرگه. فقط بهترین نوعش. شما هم هی بهش فکر نکن. مثل این میمونه که هی بشینی فکر کنی اگه امشب تو خواب مرد دیگه بلند نشد چی؟ اگه از در رفت بیرون موتور زد بهش جابجا مرد چی؟ فقط خودت و داغون میکنی.شهادت مرگ خود خواسته نیست، تعالی و اوج مرگ مقرر شده است

زن خوب، زن بی خیال است.