2777
2789
عنوان

یه دعوای مسخره !

286 بازدید | 17 پست

بارها پیش اومده بود که بهش گفته بودم من سر مسائل مالی غرور دارم، همیشه از نظر مالی مستقل بودم و خوشم نمیاد وقتی میخوام چیزی بخری هی یادآوری کنم یا اگه قراره پولی بهم بدی هی ازت بخوامش، خودت یادت باشه. چندین و چندبار هم توی دوران نامزدی و عقد سر این مسئله بحثمون شده بود.
وقتی کادوهای مراسم عروسی رو شمردیم و جمع کردیم من بهش گفتم با پول کادوهای طرف عروس برای من طلا بخر. گفت باشه. چند شب پیش هم حرف طلا و خرید شد دوباره بهش گفتم اونی که گفته بودی رو نخریدی برام، گفتم میخرم. تمام این حرف ها هم با خوشرویی و شوخی و حس خوب بود.
امروز مامان و بابام داشتن میرفتن بازار طلا و اون طلایی که من میخواستم توی اون بازار بود، به همسرم زنگ زدم که مامان اینا دارن میرن بازار طلا و میتونیم بهشون بگیم اون طلایی که گفته بودم برام بخری رو بخرن. یهوو با عجله پرسید تو کی گفتی !؟
دیروز عصر قرار بود به من خبر بده که برای عصر برنامه ریزی کنیم، خبر نداد و من هرچی زنگ زدم جواب نداد. ساعت 8 زنگ زد که توو جلسه بودم و سایلنت بودم. من از 3 تا 7 و نیم بهش مسیج داده بودم و زنگ زده بودم. جلسه شون از 5 شروع شده بود. حسابی شاکی بودم از دستش و یکم غر زدم پشت تلفن. شب که رسید خونه تا وقت خواب کلن 10 کلمه هم حرف نزدیم. منم اصلا حوصله نداشتم سر حرف رو باز کنم. میدونستم بهش برخورده که چرا غر زدم!
خلاصه که با سوال مسخره ی امروزش تمام دلخوری دیشب باز یادم اومد و حسابی بهش توپیدم که اگه من برات مهم بودم یادت میموند که من خوشم نمیاد یه چیزی رو ده بار ازت بخوام! و یادت میموند که دوبار گفته بودی باشه چیزی که میخوای رو میخرم. منم آدمی نیستم که یه چیز رو هی یادآوری کنم و ..
اونم گفت تو فقط به رفتارهای خودت یکم نگاه کن !
همیشه ته همه بحث ها همینه، بجای اینکه یکم دقت کنه من از چی ناراحت شدم تمام توجهش به اینه که مثلا تو الان بلند حرف زدی تو غر زدی تو فلان کردی و ..

عزیزم مدام داشتی بهش یاداوری میکردی که...بعدم مردا مشغله فکری دارن واقعا یادشون نمیمونه 

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما حق دارید درسته که وقتی قول داده باید عمل کنه.

اما راستش رو بخواهید ایشون برای عروسی هزینه کرده و شما در اصل حق این رو ندارید که بگید با کادوهای طرف عروس برام طلا بخر مگه این که شما هم نصف هزینه عروسی رو داده باشی. ایشون به فامیلای شما شام داده و براشون هزینه کرده پس کادوها مال خودشه

شما حق دارید درسته که وقتی قول داده باید عمل کنه. اما راستش رو بخواهید ایشون برای عروسی هزینه کرده ...

با شما موافق نیستم.همه چیز توافقه، وقتی توافق کردیم چنین کاری بکنیم دیگه از دید بیرونی نمیشه گفت غلطه. درسته من خرج عروسی ندادم ولی عقد گرفتم. تمام هدیه های عقد هم برای هر دومون بود و الان توی زندگیمون داره خرج میشه. من که کادوهای عقد رو برای خودم برنداشتم! و اینکه من شاغلم و برای چک های خونه ای که پیش خرید کرده دارم کمک میکنم.

احتمالا اصلا به صورت کلی برای کادو های عروسی  برنامه دیگه ای ریخته که داره میپیچونه

ممکنه فکر چک های خونه ای که پیش خرید کرده باشه.. ولی من برای چک قبلی کمکش کردم و میدونه که بازم کمک میکنم. این مبلغی که قرار بود باهاش طلا بخریم یک سوم کمکی که تا حالا من کردم هم نیست.

عزیزم مدام داشتی بهش یاداوری میکردی که...بعدم مردا مشغله فکری دارن واقعا یادشون نمیمونه 

یه بار فقط یادآوری کرده بودم   
آره .. واقعا مشغله ش زیاده ولی خب این خط قرمز من هم هست   

توی این فاصله دوباره زنگ زدم و یکم اوضاع تلطیف شد .. 

خوب خدا رو شکر

ازین به بعد هر چیزی گفتی و قبول کرد همون موقع ازش بگیر 

تا تنور داغه نون بچسبون

وقتی گفت باشه بگو پس این مبلغ بریز به حسابم...

دستمو ول نکن🤲🏻
خوب خدا رو شکر ازین به بعد هر چیزی گفتی و قبول کرد همون موقع ازش بگیر  تا تنور داغه نون بچسبو ...

از اول ماه که حقوق گرفته قراره خرجی بریزه هنوز نریخته ، سه چهار بار هم بهش گفتم .. هی میگه باشه باز یادش میره.