2777
2789
عنوان

منو یه مشت مرد

354 بازدید | 28 پست

فردا تولد شوهرمه دوس داره دوستاشم بیان منم باشن ولی من خجالت میکشم قرار بود زن یکی از دوستاشم بیاد ک گف کاری پیش اومده نمیتونم بیام منم گفتم من خجالت میکشم بین ۴تا مرد باشم درسخه مث برادرمن ولی خیلی سختمه علی رغم اینکه شوهرم دوس داره باهم باشیم.نمیدونم چیکار کنم

درضمن هنوز کیک سفارش ندارم خیلی استرس دارم 

همه ی دوستای ایشون مجردن مگه؟برین کافه ریخت و پاش و برف شادی و داستان رو خودشون ردیف میکنن پولشو میگیرن کلا فضا هم شاد تر از خونه از اب در میاد  نیازی هم نیست شما مرتب پذیرایی کنی بعدم شیک برگردین توی خونه ی تمیز و مرتب

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه حوصله ای داری برای شوهرت تولد میگیری. مگه آدم بزرگ هم تولد میگیره؟؟

تولد فقط برای بچه خوبه که خانوادش ذوق میکنن داره بزرگ میشه

آدم بزرگ که یه سال پیر میشه باید ناراحتم باشه تازه تولدم میگیره 

انسانم آرزوست
همه ی دوستای ایشون مجردن مگه؟برین کافه ریخت و پاش و برف شادی و داستان رو خودشون ردیف میکنن پولشو میگ ...

اره همشون مجردن فقط یکیشون متاهله ک اونم زنش کار دارع نمیاد

واااای ، اصلاجالب نیست  

به نظرم وسائلوآماده کن بروخونه مامانت،بگوخودتون هرجورمیخواین برگزارکنین..والا

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من ک خودم تو فکر دونفری ام

یا یه تولد دو تایی بگیر یه تولد با دوستاش خودتم نباش .چون هم تو معذبی هم دوستاش .

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️