مشکل من این همیشه با ناخن میزنم مثلا تو ملودی ها تو کتاب واسه نت های چنگ زده رفت و برگشت با مضراب خب ...
یه نوازنده ی حرفه ای باید بتونه با پیک هم بنوازه 😀
با پیک هم تمرین کن حتما
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
😁😁😁 ن من هنرمند نیسم نامزدم هنرمند😍😍😍😍 من مث اون نمیزنم اون هم صداش قشنگتر هم قشنگتر میزنه&n ...
حتما تعریفیه دیگه 😀
ازش یاد بگیر . هم رو صدات کار کن هم نواختن ساز . کلاس موسیقی خیلی گرون شده 😉
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😁😁😁 ن من هنرمند نیسم نامزدم هنرمند😍😍😍😍 من مث اون نمیزنم اون هم صداش قشنگتر هم قشنگتر میزنه&n ...
حالا خوبه من شوهرم ی بار ی آهنگ گوش بده هم اکورد هم ملودیشو درمیاره میتونه بزنه در مواردی رو دسته استاد گیتارمونم میزنه از نظر بلد بودن و خوشش صداشم خوبه ولی هیچ وقت من ذوقش نکردم
😂😁خودش بهم یاااد میده دیگ من ی مدت میرفتم گف خودم بهت یاد میدم پیانو ام میزنه بهم یاد نده ...
😅😅😅
خوشبخت باشید عزیزم ❤