2777
2789
مشکل من این همیشه با ناخن میزنم مثلا تو ملودی ها تو کتاب واسه نت های چنگ زده رفت و برگشت با مضراب خب ...

یه نوازنده ی حرفه ای باید بتونه با پیک هم بنوازه 😀

با پیک هم تمرین کن حتما

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مشکل من این همیشه با ناخن میزنم مثلا تو ملودی ها تو کتاب واسه نت های چنگ زده رفت و برگشت با مضراب خب ...

اها شما ک با ناخن میزنین واسه برگشت از انگشت p استفاده میکنین من قبلا از انگشت استفاده میکردم خیلی اذیت بودم همش میشکست ناخنم الان با پیکم راحتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😁😁 ن من هنرمند نیسم نامزدم هنرمند😍😍😍😍 من مث اون نمیزنم اون هم صداش قشنگتر هم قشنگتر میزنه&n ...

حتما تعریفیه دیگه 😀

ازش یاد بگیر . هم رو صدات کار کن هم نواختن ساز . کلاس موسیقی خیلی گرون شده 😉

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
😁😁😁 ن من هنرمند نیسم نامزدم هنرمند😍😍😍😍 من مث اون نمیزنم اون هم صداش قشنگتر هم قشنگتر میزنه&n ...

حالا خوبه من شوهرم ی بار ی آهنگ گوش بده هم اکورد هم ملودیشو درمیاره میتونه بزنه در مواردی رو دسته استاد گیتارمونم میزنه از نظر بلد بودن و خوشش صداشم خوبه ولی هیچ وقت من ذوقش نکردم

حتما تعریفیه دیگه 😀 ازش یاد بگیر . هم رو صدات کار کن هم نواختن ساز . کلاس موسیقی خیلی گرون شده 😉

😂😁خودش بهم یاااد میده دیگ من ی مدت میرفتم 

گف خودم بهت یاد میدم پیانو ام میزنه

بهم یاد نده میزنم تو سرش😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😄بچه خوبیه یاد میده بهم 😁

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
حالا خوبه من شوهرم ی بار ی آهنگ گوش بده هم اکورد هم ملودیشو درمیاره میتونه بزنه در مواردی رو دسته اس ...

دقیقا نامزد منم اینجوریه اکورد و ملودیشو در میاره 😁

اخه من از بچگیم ارزوی شوهری داشتم گیتار بزنه 😂😂گیرش اوردم واس همین ذوق دارم خیلی گیتار دوس دارم 😍😍😍😍😍

نه باران میخواهم نه گریه پنهانی،سکوت میکنم نمیخواهم کسی بداند درد دلم را وقتی ک میدانم تو میدانی(: میشه برام دعاکنیدو صلوات بفرستید♥️😊
😂😁خودش بهم یاااد میده دیگ من ی مدت میرفتم  گف خودم بهت یاد میدم پیانو ام میزنه بهم یاد نده ...

😅😅😅

خوشبخت باشید عزیزم ❤

😅😅😅 خوشبخت باشید عزیزم ❤

مرسی گلم😚😚😚😚❤❤❤❤❤