2777
2789

عزیزم زگیل زود.پخش میشه دردسر مبشه، برو دکتر زود لیزر کن همین امروز، خدایی نکرده پخش نشه تو صورتت، ویتامین آ هم بخور که دیگه نزنه ایمنی بدنت بره بالا 

هر چه دلم رو خالی میکنم باز پر میشود از تو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاشم ور نرو که دستت یا بقیه جاهای بدنت بزنه، اگه دارو داد دکتر بگو نه دارو طول میکشه یا اصلا درمان نمیشه واسم لیزر کن، آجی من پرستارم خیلی از این چیزا دیدم نمیخوام بترسونمت فقط الکی و سرسری نگیر چون خدایی نکرده یکی تو صورتت بزنه بخوای لیزر کنی جاش میمونه و دردسر میشه 

هر چه دلم رو خالی میکنم باز پر میشود از تو  
باهاشم ور نرو که دستت یا بقیه جاهای بدنت بزنه، اگه دارو داد دکتر بگو نه دارو طول میکشه یا اصلا درمان ...

یعنی حتما این دونه ها زگیله؟؟؟؟ ممکنه چیز دیگ ای باشن؟؟؟

کجای زبونت و چه شکلیه؟؟ اصلا رو زبونت یا رو لثه یا روی سقف دهان فرق می کنخ

ته زبونم، انتهاش. رنگ زبونمه تقریبا گرده، دردو اینام نداره یعنی اصلا حسشون نمیکنم فقط دیدمشون امروز

ته زبونم، انتهاش. رنگ زبونمه تقریبا گرده، دردو اینام نداره یعنی اصلا حسشون نمیکنم فقط دیدمشون امروز

پاپیلاست ورم پاپیلای زبان تو اینترنت سرچ کن یعنی موهای ریز روی زبون که همون پرزا باشن متورم میشن مسئله خاصی نیست ولی بازم خاصی برو دکتر

ممکنه کمبود ویتامین. ب 12 حساسیت غذایی یا ...باشه دلیلش ولی زگیل نیست احتمالا بازم دکتربرو چون منم این شکلی بودم