2777
2789
عنوان

تنظیم پریودی

113 بازدید | 10 پست

واسه تنظیم پریودی هام بعد از ازمایش و سونو از چه داروهایی استفاده کنم بهتره اونایی که مشکل منو داشتن ازکدوم نتیجه گرفتن؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
طب سنتی
0
0%
دارو های شیمیایی
0
0%
سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوشانده رازیانه و دیگر هیچ

اسیاب شدشو میخوردم هر شب 

اما چون واسه بارداری خوب نیست و باعث سقط میشه و من تو اقدامم گفتم شاید باردار بشم(بگین انشاالله )

قطعش کردم

سلام ترانه ی قشنگ هستی   که اومدی توی دلم نشستی   یه حس خیلی فوق العاده دارم   میخام یه دختر ناز و تپل بیارم  
واسه من ک از اول منظم بودوهس 

واقعا گاهی وقتا باید خدا رو به خاطر چیزایی که اصلا فکرشو نمیکنی شکر کنی

اسیاب شدشو میخوردم هر شب  اما چون واسه بارداری خوب نیست و باعث سقط میشه و من تو اقدامم گفتم شا ...

انشالله..اوکی پس بهتره با پزشکت صحبت کنی و سرخود درمان نکنی

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...
اسیاب شدشو میخوردم هر شب  اما چون واسه بارداری خوب نیست و باعث سقط میشه و من تو اقدامم گفتم شا ...

رازیانه رو باید آسیاب کرد و دمنوشش رو درست کنید و بخورید

ولی بهتر بود اول تنظیم میکردید سیستم بدنیتون رو بعد اقدام میکردین

حتما به ماما و پزشک مراجعه کنین قبل اقدام تا تقویت بشید

انشالله که زودی مامان میشین😊

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
رازیانه رو باید آسیاب کرد و دمنوشش رو درست کنید و بخورید ولی بهتر بود اول تنظیم میکردید سیستم بدنیت ...

برا دختر مجردم این راه جواب میده؟ دمنوش رازیانه برا تنظبم پریودی.. چتوری باید مصرفش کرد چ دوری ای و اینا

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️
برا دختر مجردم این راه جواب میده؟ دمنوش رازیانه برا تنظبم پریودی.. چتوری باید مصرفش کرد چ دوری ای و ...

آره عزیزم من خودم مجردم و بهم جواب داد البته من تنبلی داشتم 

رازیانه رو که باید اسیاب کنید به اندازه یک ق چ داخل نصف لیوان آبجوش بریزید و بزارید دم بکشه باید در داشته باشه

هر روز یه زمان مشخص بزارید و بخورید تا زمانی که پری بشید قطعش کنید چون مضره توی پریودی و بعدش باز شروع کنید من فقط یک ماه خوردم و تاثیرشو دیدم

من در کنارش پنج انگشت هم مصرف میکردم البته اون برای تنبلی تخمدانه

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
آره عزیزم من خودم مجردم و بهم جواب داد البته من تنبلی داشتم  رازیانه رو که باید اسیاب کنید به ...

فداااتون

صَد سال سَفَر کَردَم. 😍 عاشِک نَشُدَم . 😇 یه باره تَرا دیدم دیوانَه شدم   😢    بی تَرا ساهَتی ✨.  ساهَتی دل نَبی راحَت💫.  نیست منی لونتا 😢لونتا کَندَگِ حاجت.  کَندَگ حاجت ✨❤️ دل تَرا داته داتَه بَندر آزاتا 😢✨ تو بلِه دلبر.  دلبر نَههِ مَنی یاتا😢😪⚡️❤️