2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

1070 بازدید | 29 پست

من مصمم هستم سزارین بشم هنوز به دکترم نگفتم همش میترسم بگم نه بیاره.  کیا سز اختیاری خواستن و واکنش دکترشون چی بوده؟ راحت موافقت کرده؟

خدایا نی نیم رو به تو سپردم 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بیمارستان خصوصی بری 

یا ب دکترت دستمزد بدی ک واست رد کنه تو پروندت سزارین.. خودشم سزارینت کنه وگرنه بیمارستان دولتی ب راحتی قبول نمیکنن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
باید بیمارستان خصوصی بری  یا ب دکترت دستمزد بدی ک واست رد کنه تو پروندت سزارین.. خودشم سزارینت ...

بیمارستان که خصوصی میرم. ولی دکترم میفرسته کلاس و نامه بگیری تا سز اختیاری کنه

بیمارستان که خصوصی میرم. ولی دکترم میفرسته کلاس و نامه بگیری تا سز اختیاری کنه

اگ خصوصی بری ک دیگ راحته 

اخه بیمارستانا خصوصی فقط پول بدی دیگ فرقی نمیکنه ب حالشون ک

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
بله بی هوشی خیلی بهترازبی حسی بیمارستان نیمه دولتی بود

من دوست دارم سز بشم با بی حسی که لحظه ی بدنیا اومدن بچه ام باشم و ببینم اون لحظه و اون گریه رو. بیهوش شدی بعدش عوارض نداشتی؟