2777
2789
عنوان

شوهر

389 بازدید | 11 پست

لطفا کمکم کنید مسیر درست رو انتخاب کنم، من ۲ ساله که ازدواج کردم، خارج از ایران زندگی میکنم، و مشکلات زیادی طی یک ماه گذشته بین من و شوهرم رخ داده، که فکر میکنم حق با منه و به این نتیجه رسیدم که با وضع حاملگی ازش جدا بشم .

جیگرم از دستش خون شده ،کارای احمقانه زیادی انجام میده و منو عصبی میکنه ولی هر دقیقه منو میبوسه و ناز میکنه و قربون صدقه ام میشه و میگه دوست دارم . نمیدونم کدوم رو باور کنم. 

۱- بعد از ساعت کاریش تمام وقت خونه هست  و منو بیرون نمیبره وقتی ازش میخام بریم بیرون میگه خسته ام ولی وقتی خودش میخاد  پیش میاد که ۴ ساعت بدون من میره بیرون ، البته به خاطر کارای اداری که اونن باز مثلا من از کار بانکیش خبر ندارم یعنی بهم نمیگه 

مثلا من میگم یه کاری رو برام انجام بده میگه نه حوصله ندارم ولی اگه دوست من یا دوست خودش بگه فوری انجام میده 

بعد دلیلش اینه که تو زنمی میتونم بهت نه بگم ولی به اونها نمیتونم یعنی چی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا قبل بارداری به این فکر نیوفتادی؟بخاطر تغییرات هورمونی بارداریت نیست این تصمیم؟احساس میکنم عجولانه داری تصمیم میگیری

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
چرا قبل بارداری به این فکر نیوفتادی؟بخاطر تغییرات هورمونی بارداریت نیست این تصمیم؟احساس میکنم عجولان ...

من خیلی دوستش داشتم و اونم منو خیلی دوست داره ، همه کاری برام میکنه ، از ظرف شستن بگیر تا غذا پختن ، تمام مساعل خونه رو یک به یک مثل یه خانوم خونه دار انجام میده ، فقط وقتی ازش میخام مثلا با فلان همسایه ( آقا ) رفت و امد نداشته باش ، بدون توجه به خواسته من ، کار خودش رو میکنه و بعدش میاد واسه من توضیح میده که هدفش ارتباط اجتماعیه و من بیخود ناراحت شدم

شايد بخاطر بارداريتون حساسيتتون بيشتر شده بزار بچه دنيا بياد بعد تصميم عاقلانه بگير

دارم از دستش دیونه میشم ، اصلا بین منو روابط اجتماعیش به قول خودش ، دیگران براش مهم هستند نه من که زنشم، فقط میخام که بیشتر حواسش به من باشه ، 

دارم از دستش دیونه میشم ، اصلا بین منو روابط اجتماعیش به قول خودش ، دیگران براش مهم هستند نه من که ز ...

ميفهممت 

شوهر منم كمو بيش اينجوريه 

اولويت كارشه و رفت و امداش

منم يكم بيخيال شدم

زندگي بهتر شده برام 

من خیلی دوستش داشتم و اونم منو خیلی دوست داره ، همه کاری برام میکنه ، از ظرف شستن بگیر تا غذا پختن ، ...

خب هر فردی یسری خوبیا داره یسری بدیا بذار کف ترازو بببین خوبیاش بیشتر یا بدیاش؟

حالا جدا شدی بعدش ازین حالو روزت بهتر میشه یا بدتر؟

رفتار شوهرت شاید اذیت کننده باشه ولی اووونقدر نیست که بخوای جدا شی 

بخاطر یسری رفتارای ریزه میزه زندگیتو خراب نکن که خییییلیا ارزوشو دارن😊

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
ميفهممت  شوهر منم كمو بيش اينجوريه  اولويت كارشه و رفت و امداش منم يكم بيخيال شدم زندگ ...

هیچ کدوم از همکاراش نمیان و ما هم نمیریم ، فقط از همسایه بالایمون متنفرم و یه مرد مطلقه هست و منم‌دلم نمیخاد که بره پیش اون حتی ۵ دقیقه، ولی اون میره و هر بار هم که میپرسم چرا میری ، میگه اون گفت بیا منم رفتم ببینم چی میگه و چیکار میکنه ، اصلا به ناراحتی من اهمیت نمیده