2777
2789
عنوان

حس بچه دار شدن

2657 بازدید | 22 پست

سلام به ماماناي گل، اول بگم فقط ميخوام يكم با حس مامان شدن اشنا بشم دليلشم اينه كه خودم به شخصه مخالف صد در صد بچه دار شدنم، ولي امروز با مامان يك عدد گوله اتيش توپلي حرف ميزدم كه اونم مخالف بچه بوده ولي الان ميگه كاش زودتر مياوردم، بيشتر دوست دارم نظر كسايي رو بدونم كه مثل من فكر ميكردن، چه حسي داره وقتي ميفهمين باردارين؟ يا وقتي بچه داره توي وجودتون رشد ميكنه، كسي هست حتي بعد از بچه دار شدن باز هم علاقه اي نداشته باشه؟ 

وای منم متنفرم از این مادر شدن 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بدون سختی زیاد داره خودت رو اول برای سختی هاش اماده کن . شیرینی خودشم داره 

نه من هنوز مجردم قصد بچه دار شدن ندارم يعني بخوامم نميشه 😂😂😂 كلا ميخوام بدونم چه حسي داره چون من خيلي مخالفم بدجوووووور 

برا شوهرش پیداذشه بعد به این چیززا فک کن😂😂

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

من دوران بارداریمو دوس دارم فوق العاده بود  خیلی حس خوبیه یه نفرتوی وجودته     همه بهت توجه خاصی دارن حتی خدا،

ولی بعدبدنیااومدن زیادجالب نبود سایدم چون من حالم بدشد اون بود

علاقه ایی ب بچه نداشتم ک قربون صدقه برم دلم قنج بره اصلاااااا .کیست اینا داشتم هیییی گفتن بچه بیار اوردم الانم کلا از بچه ها متنفرم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه من هنوز مجردم قصد بچه دار شدن ندارم يعني بخوامم نميشه 😂😂😂 كلا ميخوام بدونم چه حسي داره چون من ...

خب پس تا چند سال دیگه کلن نظرت برمیگرده و خودت بهش فکر میکنی 

بهانه های دلتو بسپار به دست های خدا ....هوای غم هاتو داره خدای خوب عاشقا....

من الان دو تا دارم.یکی یه دونه هم بودم..الان باورم نمیشه گاهی که این من ام که دارم این کارهارو برای بچه هام مبکنم..انجنان عشقی خدا تو وجود مادرها میگذاره که اصلا نمیشه وصف کرد..یک عشق متفاوت ..برای همین قبل بچه دار شدن نمیتونی اصلا تصور درستی داشته باشی.

میخواهم زندگی کنم..نمیخواهم فقط زنده باشم.

بهترین و خوشآیندترین حسی که یک زن میتونه تجربه کنه

اصلا چیزی که قابل وصف نیست حتما باید تجربه کنی تا بفهمی

و بلاخره من هم مامان شدم توروخدا برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍😍😍

دوران بارداریم خوب بود دوست داشتم ولی بعدش دنیا اومد انقققد ک واسم سخت بود و هست لذت بخش نبود .کلا اون شیرینی ک میگن رو من درک نمیکنم از دید من جز دردسر چیزی نیست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

همه زنها حس مادري ندارن, اگه نداشته باشى بعد از بچه هم بوجود نمياد, نمونه اش خود من. بيشتر برام مثل يه وظيفه است که سعى ميکنم خوب انجامش بدم همين

ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﺑﯽ،ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺑﺒﯿﻨﺪ،ﺍﯾﻨﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﻓﻬﻤﯿﻢ ﮐﻪ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﻧﺒﻮﺩﻩ ﺍﯾﻢ ! ﮐﺮﯾﺴﺘﯿﻦ ﺑﻮﺑﻦ