2777
2789
عنوان

خانومایی که عفونت ادرار داشتن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 32096 بازدید | 42 پست

من یه مقدار کمی ترشح داشتم دوش واژینال جوش شیرین انجام دادم الان عفونتم بدتر شدید شد و دلم درد میکنه بهتره همون قرص بخوری تا این درمانایه طبیعی رو همه جواب نمیده من که فردا باید برم دکتر خیر سرم یه متخصص زنان گفته بود انجام بده

نمی دونم شدید هست یا نه ولی نمونه ادرار رو همون اول صبح میگیرن از اولین نمونه صبحگاهی چوت ادرار باید ...

اصلا باورت میشه هیچ سوزش ادرار ندارم هیچ فقط رنگش تیره شده بود رفتم دکتر اونم یه بار تیره بود دیگه تیره نبوده تا الان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عفونتت متوسطه واسه آنتی بیوتیک باید کشت میکروبی ادرار انجام بشه که معلوم بشه چه باکتری هست و به چه د ...

میدونم کشت ادرارم سه روز دیگه میاد جوابش خیلی خطرناکه تا سه روز دیگه 

اخه بهم نگفت دکتر زیاده پرسیدم گفت عفونت داری همین گفت اگه زیاد باشه که داروی تزریقی یا امپول بهت می ...

ببین عزیزم باکتری که مولد عفونت ادراری هست جزو باکتریهایی هست که جهش داشته و در بعضی اشخاص نسبت به آنتی بیوتیک های رایج مثل سیپرو مقاوم شده

شما احتیاطا با یه دکتر دیگه مشورت کن و بپرس که آیا وقتی نمونه ادرار رو کشت دادن حساسیتش رو به آنتی بیوتیک ها سنجیدن یا نه

چون درمان اولیه معمولا سیپروفلوکساسین هست

ببین عزیزم باکتری که مولد عفونت ادراری هست جزو باکتریهایی هست که جهش داشته و در بعضی اشخاص نسبت به آ ...

شما به عفونت ادراری واردین ؟ یه سوالی داشتم..

روی سنگ قبرم بنویسید این اولین  باری نبود که مرد  
اصلا باورت میشه هیچ سوزش ادرار ندارم هیچ فقط رنگش تیره شده بود رفتم دکتر اونم یه بار تیره بود دیگه ت ...

پس جای نگرانی نیست

عفونت ادراری شدید طوری میسوزه که وقتی میری ادرار کنی میخوای گریه کنی

فعلا فقط اب زیاد بخور

اگر بارداری شاید سیپرو هم ممنوع باشه

نمی دونم شدید هست یا نه ولی نمونه ادرار رو همون اول صبح میگیرن از اولین نمونه صبحگاهی چوت ادرار باید ...

سارگل  جون معمولا میگن اول ادرارتون رو بریزید وسطشو بزارین من زنه هم بهم گفت و اینکه قبل ازمایش دو تا سه لیوان اب بخورین و واژنتون رو بشورین چون دقت ازمایش رو کم میکنه اما  من واڗنمو نشستم همون اول ادرارم رو ریختم روز قبلشم کامل اب نخورده بودم

عزیزم من عفونت افتضاحی داشتم یعنی ۲سال درگیر بودم‌ هرچی ک بگی استفاده کردم همه داروها ..دکترا..سونو..سرم امپول پماد... اخر سر با دوتا دارو عفونتم کامل پرید قرص تینیدازول که مکمل مترونیدازوله ولی اصلا ۱۰۰درجع با اون فرق میکنه.با قرص ازیترومایسین ۲۵۰ فقط یهورده سوزش برام‌موند