2777
2789
عنوان

لکه های قهوه ای بعد از بیبیچک مثبت

8913 بازدید | 47 پست

خانوما توروخدا سریع جوابمو بدین من دوره پریودم 28روزس ولی اون ماه بعد اقدام بهم خورد شد 30روزه.این ماه از روز 24بیبی چک گذاشتم دوتا خط افتاد یکیش کمرنگ بود تعجب کردم همون لحظه یکی دیگه گذاشتم اونم مثبت شد رفتم بازم خریدم اونام همینجور شدن امروز زدم پررنگ ترم شد.ولی امروز ک پله ها رو شستم و ی کم کار کردم یهو دیدم ی ترشح قهوه ای روشن دارم ی ساعت بعد دوباره ترشح بیشتر شد و قهده ای بیشتر اومد هرچی دراز میکشم بند میاد و بلند ک میشم دوباره میاد. بنظرتون اوت بیبیچکا اشتباه بود و من باردار نیستم؟؟؟؟ 😢😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا زود جوابمو بدین از استرس مردم 8تا بیبی چک مثبت دارم

بجای بیبی چک میرفتی آزمایش میدادی اول اینکه خیالت راحت میشد حامله ای

بعدشم میرفتی دکتر شیاف میداد قطع میکرذ

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱

صدردصد بارداری وقتی میفهمی بارداری باید یکم مراعات کنی حالام طوری نیس فقطط استراحت کن فردام برو دکتر 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

امکان داره واسه لاله گزینی باشه منم لکه بینی قهوه ای داشتم ولی اگه بلند میشی میاد دکتر برو سونو انجام بدن که بارداری یا نه بعد از هم بده ببین چجوریه عکس بی بی تو میشه بزاری؟

خدایا مرسییییی بچمو آفریدی!!!

به احتمال خیلی زیاد بارداری ولی بنظرم خودتو خسته کردی برا همین حتما برو دکتر لهت شیاف میده استراحت کنی خوب میشه خانمی تو که فک میکنی بارداری نباید که کار سنگین بکنی پله شستن باعث میشه کلی دولا بمونی خب این خوب نیس دیگه

آینده ای خواهم ساخت که گذشته ام در مقابلش زانو بزند....

بی بی چک درست بوده

نبایدبخودت فشارمیاوردی

سریع شیاف پروژسترون استفاده کن. 

من نی نی قبلیم بخاطرفشاری که اومد ازلکه قهوه ای شروع وبه خونریزی وسقط کشید. 

اگر بدانید مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می‌دهندتا به خبر مرگ من وشما، دیگرنگران نخواهید شد که درباره ی شما چه فکری می‌کنند!