2777
2789

چن شدی؟ قبلش تمرین داشتی؟ کدوم آموزشگاه میرفتی؟

فیلم.... وویس های آموزشی و ویدئو های تد رو تو یوتیوب ببین خیلی کمک ت میکنه. سعی کن یه پارتنر هم تراز خودت پیدا کنی و باهاش تمرین کنی. خودت تو تنهایی یه تاپیک انتخاب کن و حرف بزن... صداتو ضبط کن و بعد گوش کن و ایرادات و رفع کن. من دانشجو زبان م.... اگه بازم راهی بنظرم رسید بهت میگم. 

موفق باشی 😘

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیسنینگ منم ضعیفه. همه چیم عالیه ها. فقط مشکلم لیسنینگه. البته لیسنینگ آیلتس آسونه. فقط لهجش بریتیشه ...

من خیلی کندم همش جا میمونم از متن اصلی، سوالارو میس میکنم. لهجش مشکلی نیست برام، هرکاری میکنن بدتر میشم بهتر نه

چن شدی؟ قبلش تمرین داشتی؟ کدوم آموزشگاه میرفتی؟ فیلم.... وویس های آموزشی و ویدئو های تد رو تو یوتیو ...

داشنگاه امیرکبیر میرم، ازمون دادم ۵ شدم، ۶ و نیم حداقل میخوام. مطالعه ندارم خیلی، تمرین لیسنینگ نمیدونم چطوریه، همه بچه های کلاس سطحشون بالاتره، استادا تستهارو میزنن میرن

کدوماشونو؟ الان تست اصلی رو هی میزنم یک ساعت یک ساعت

من درسطح شما نیستم من تازه شروع کردم مقدماتی
همین tactics for listening  رو من تمرین میکنم
ولی میدونم کتابای پیشرفته تر هم هست 

من درسطح شما نیستم من تازه شروع کردم مقدماتی همین tactics for listening  رو من تمرین میکنم ولی ...

اره تکتیکس خیلی خوبه ولی من دو ماه دیگه امتحان دارم، واقعا موندم چیکار کنم

داشنگاه امیرکبیر میرم، ازمون دادم ۵ شدم، ۶ و نیم حداقل میخوام. مطالعه ندارم خیلی، تمرین لیسنینگ نمید ...

مغز و گوش شما باید به این زبان عادت کنه تا راحت باشین. Store book  ها... اخبار و موزیک حتی مفیده براتون. کتاب Collins برای یادگیری تکنیک کافیه و برای جنرال بهتره contemporary topics رو کار کنین. اگر کالینز براتون سخته tactics for listening رو کار کنین که سه کتابه و راحت تره و دایره لغت کمتری داره. بازم میگم تد تاک هم میتونه مفید باشه... فیلم و اخبار و موزیک... خیییلی زیاد باید خودت رو تو فضا انگلیسی زبان قرار بدی

من درسطح شما نیستم من تازه شروع کردم مقدماتی همین tactics for listening  رو من تمرین میکنم ولی ...

بله برای مقدماتی اون کتاب خوبه و بعد اون کتاب Collins هست که سخت تره... هم از لحاظ لهجه... هم سرعت حرف زدن و هم دایره لغات

مغز و گوش شما باید به این زبان عادت کنه تا راحت باشین. Store book  ها... اخبار و موزیک حتی مفید ...

مرسی از راهنماییاتون. بنظرتون دائم گوش کنم درست میشه؟ خیلی مشکلم حاده، قشنگ گیج میزنم 😢😢. 

مغز و گوش شما باید به این زبان عادت کنه تا راحت باشین. Store book  ها... اخبار و موزیک حتی مفید ...

الان توی نت چک کردم، بنظرم contemporary topics خوب اومد. امتحانش میکنم حتما، منم باید اکادمیک امتحان بدم

مرسی از راهنماییاتون. بنظرتون دائم گوش کنم درست میشه؟ خیلی مشکلم حاده، قشنگ گیج میزنم 😢😢. 

اره عزیزم ناراحتی و غصه نداره که... همه همین راه ها رو میرن. من دوستی رو میشناسم که همینجوری هشت شده 😊 نگران نباش و تمرکز کن و کار کن. همه چیزایی رو که گفتم عمل کن. فکر میکنم علت جا موندن ت اینه که رو یه کلمه یا اصطلاح گیر میکنی و عقب میوفتی یا تمرکز میره سمت یه جمله و بقیه چیزا رو جا میذاری که این کار اشتباه یه... هرگز و هرگز قفل نکن یه جا... حواست باشه که تو باید کل وویس رو بفهمی پس حساس نشو سر یه جا که بدتر میشه

الان توی نت چک کردم، بنظرم contemporary topics خوب اومد. امتحانش میکنم حتما، منم باید اکادمیک امتحان ...

بله خیلی کتاب خوب و رایجی هست بین بچه ها و از کالینز بهتره چون اون یکم سخته. 

برو ببینم چیکار میکنی ❤💪

امتحان ت رو دادی خبرم کن 😍 میدونم میترکونی 🙌