2777
2789
عنوان

كسي بوده مثل من؟😢

456 بازدید | 20 پست

صبح ازمايش بارداري دادم الان زنگ زدم ببينم مثبته يا منفي، گفت مشكوكي به بارداري😐 امكان داره باشي شايدم نه! اين الان چه جور جواب دادنيه😒 همون بيبي چك معتبرتره كه😐 ٣ تا بييي چك زدم مثلت بود بعد رفتم ازمايش كه اينجوري گفت. ديروزم موعدم بود

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احتمالا بتات پاین بوده 

به خاطر این گفت فردا دوباره برو آزمایش بده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
احتمالا بتات پاین بوده  به خاطر این گفت فردا دوباره برو آزمایش بده

اي بابا خير سرم رفتم ازمايش كه خيالم راحت بشه😒

عزیرم مبارکه بارداری 😊

مطمینم فردا ازمایش بدی مثبت میشه

خون از بی بی دیر تر نشون میده من بی بی چک ی هفته قبل موعدم هاله انداخت

بعد زایمان ۱۰۴ کیلو 😥😥...وزن هدف : ۷۰ با قد ۱۷۳.. 😍.ماه اول : ۹۶ 😁ماه دوم باید بشم: ۸۹🤔
هنگم بخدا. امكان داره خارج از رحم باشه يعني؟

نمیدونم بخدا...

منم یادم وقتی جوابمو گرفتم مثبت بود بردم دکتر گفت باید بری سونو شاید فقط ساک جنین باشه جنین نداشته باشی...

اصلا بعضی دکترا متخصص استرس زایین!!!!

انشالله ک بارداری عزیزم بد ب دلت راه نده چند روز دیگ تکرارش کن درست میشه بتات میره بالا

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیرم مبارکه بارداری 😊 مطمینم فردا ازمایش بدی مثبت میشه خون از بی بی دیر تر نشون میده من بی بی چک ...

مرده شور ازمايششونو ببرن مثلا جاي معتبر رفتم

اي بابا خير سرم رفتم ازمايش كه خيالم راحت بشه😒

زود رفتی به خاطر اونه

ماله منم این جوری بود دفعه ی اول پایین بود 

رفتم دکتر گفت فردا یا پس فرداش برو میره بالا . میخواست مطمئن شه که باردارم .  پایین باشه مشکوکه 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
انشالله ک بارداری عزیزم بد ب دلت راه نده چند روز دیگ تکرارش کن درست میشه بتات میره بالا

خنثم. بچه نميخواستم