joojefench مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 عنوان زایمان طبیعی 359 بازدید | 26 پست بچه ها توروخدا بگین چیکار کنم درد زایمانم زودتر شروع بشه از لگن درد مردم دیگه 😫😫 1397/05/20 | 17:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4119 میگن نزدیکی خوبه روغن کرچک بخوری یا از پله بالا پایین بری البته منم شنیدم ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
joojefench مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 میگن نزدیکی خوبه روغن کرچک بخوری یا از پله بالا پایین بری البته منم شنیدم از نزدیکی میترسم روغن کرچک باعث دفع مکنیوم نمیشه؟
بهار۶۹ عضویت: 1396/09/12 تعداد پست: 13544 روغن کرچک نخوریا بچه مدفوع میکنهبجاش روغن زیتون بخورمن طبق نظر پزشک از دو روز قبل روغن زیتون خوردمشب قبل زایمان یه لیوان خیلی بزرگ زعفرانرفتم بیمارستان پنج سانت باز شده بود بدون درد میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
سپیدددددد عضویت: 1396/06/25 تعداد پست: 9646 وای من تازه زایمان کردم طبیعی نتونستم.ایشالا بسلامتی زایمان کنی قضاوت نکنیم!
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5846 من ورزش ميكردم و استخر ميرفتم٣٩ هفته كيسه آبم پاره شدراستي روزي دو ليوان شربت زعفرون ميخوردم يا اينكه دم كرده ي زعفرونروزي يه قاشق عسلم قاطي ميكردم تو آب ولرم ميخوردماينارو دكترم گفته بود 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
joojefench مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 عزیزم فقط پیاده روی زیاد کن لگنم درد میکنه سختمه راه برم
hasrat11 عضویت: 1396/07/02 تعداد پست: 4119 از نزدیکی میترسم روغن کرچک باعث دفع مکنیوم نمیشه؟ نمیدونم دکتر خودت نگفته چیکار کنی؟؟ مثلا اینارو دکتر دوستم بهش گفته بود حالا بازم تاثیری نداشت و آخرش سزارین کردن واسش حتی درد طبیعی هم کشید چندساعت.. با دکترت مشورت کن اگه رحمت باز نشده برو سز کن راحت شی بچتم سالم و سلامت میاد بغلت ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺁﺩﻣﯽ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯿﮑﻨﺪ ﺍﺯ ﺗﻮ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﻧﺒﻮﺩﯼ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺕ ﻣﺜﻞ ﺳﻨﮓ ﮔﺎﻩ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺣﺴﺎﺱ ﻣﺜﻞ ﺷﯿﺸﻪ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺣﺮﻑ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺣﺮﻑ ﺯﺩﻥ ﺑﺎ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻻﻡ ﺗﺎ ﮐﺎﻡ ﺩﻫﺎﻧﺖ ﺑﺎﺯ نمی شود ﻏﺬﺍﯾﺖ ﺭﺍ ﺳﺮﺩ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﯼ ﻧﻬﺎﺭ ﻫﺎ ﻧﺼﻔﻪ ﺷﺐ ﺻﺒﺤﺎﻧﻪ ﺭﺍ ﺷﺎﻡ ﺳﺎﻋﺘﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﺗﮑﺮﺍﺭﯼ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﻭ ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺁﻫﻨﮓ ﺭﺍ ﺣﻔﻆ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﯼ ﺷﺒﻬﺎ ﻋﻼﻣﺖ ﺳﻮﺍﻟﻬﺎﯼ ﻓﮑﺮﺕ ﺭﺍ ﻣﯿﺸﻤﺮﯼ ﺗﺎ ﺧﻮﺍﺑﺖ ﺑﺒﺮﺩ ﺗﻨﻬﺎﺋﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺁﺩﻣﯽ ﻣﯿﺴﺎﺯﺩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﺷﺒﯿﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﯿﺴﺖ
بینام29 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 6044 نزدیکی بدون پیشگیری برای نرم شدن دهانه رحم راه زیاد برو ورزش کن اینکه چی بخوری من یکسری چیزا رو میدونم ولی میترسم خطرناک باشه شما از یه ماما بپرسی میگه بهت اما تحرک و نزدیکی این دوتا خیلی خوبه
yalda♥️26 عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 5846 لگنم درد میکنه سختمه راه برم معاينه شدي؟شايد دهانه رحمت داره باز ميشه 😍دخترممم لِناي مامان خوش اومدي تو زندگيمون😍 😍خدايا دل همه ي منتظراي ني ني رو شاد كن🤲🏻😍
joojefench مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 روغن کرچک نخوریا بچه مدفوع میکنه بجاش روغن زیتون بخور من طبق نظر پزشک از دو روز قبل روغن زیتون خور ... باشه مرسی گلم
shelia عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 4352 لگنم درد میکنه سختمه راه برم از پله بالا پایین کنخسته میشی اما خیلی کمک میکنه.تجربه کردمدم کرده گل گاوزبان هم روزی ی استکان بخورزعفرون من شنیدم خوب نیست نخوردم
joojefench مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 592 معاينه شدي؟ شايد دهانه رحمت داره باز ميشه نه معاینه نشدم ۳۸هفتم
بینام29 عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 6044 زعفرون و گل گاو زبون و روغن کرچک باعث میشه دردتون بگیره ولی امکان مدفوع کردن نوزاد رو بالا میبره