2821
2789

بله 

مگه زیر نظر متخصص باشی و یه زیر میزی گنده بدی اونم اگه قبول کرد میاد بیمارستان خصوصی سزارینت میکنه

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچکار دیگه ای نمیشه کرد؟😫

من که تمام متخصص ها رو رفتم شدید مخالفت کردن حتی زیر میزی قبول نکردن

یه سری ام که قبول کردن زیر میزیشون زیاده 

منم رفتم ماما گرفتم تو بیمارستان خصوصی طبیعی زایمان کنم دیگه توکل کردم به خدا

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
من که تمام متخصص ها رو رفتم شدید مخالفت کردن حتی زیر میزی قبول نکردن یه سری ام که قبول کردن زیر میز ...

ایشالا زایمان خوبی داشته باشی ،ولی من خیلی میترسم

خودشناسی DNA plus

بله 

من قرار بود آبان بهمن سز کنم این سری رفتم معاینه دکترم گفت دیگه باید طبیعی بزایی

گفتم من نمیتونم گفت قانونه منم اومدم دارم دنباله دکتر جدید میگردم