2777
2789
عنوان

حقا با منه بچه ها؟

259 بازدید | 21 پست

با نامزدم قهر کردم

هی اومد پیام داد و حرف زد جوابشو ندادم خوابش برد

مامانم از روز اول انقدر بهم گفتن یه وقت نگی چیزی میخوای ها! شام زشته باهاش بیرون نری ها!!! 

همش از این حرفا به من زدن که انگار حق خودم نمیدونستم منم چیزی بخوام تا مدت ها که هیچی ازش نمیخواستم

عید اومدن خونه ما رفتن خودشون انگشتر انتخاب کردن، پرسید چطوری باشه، منم گفتم ظریف باشه اصلا متظورم این نبود که ارزون باشه!!! یعنی اصلا به خاطر قبمت نگفتم کلا چیزهای درشت خوشم نمیاد

دست کرده بچه ها یه انگشتر برای من برداشته یک ملیون در حالی که زن داداشش دو سال پیش ۴ ملیون انگشتر برداشته 

میدونم زشته گفتن این حرفا میدونم ربطی نداره ولی واقعا ادم خجالت میکشه انگشتر هیشکی انقدر کوچیک نیست ....

به جز گل و شیرینی و حلقه هیچی دیگه هم نیاوردن خب عید نوروز هست انگشتر هم که ارزون برداشتن نباید یه کادو دیگه بردارن بیارن؟ ... بچه ها خجالت میکشم جلو خانوادم جلو‌ دوستام... خب هی عکس مراسم هاشونو میذارن چقدر بهشون هدیه دادن چقدر براشون خرج کردن

به خدا ندیده نیستم داشتم قدر کافی تو خونه ولی خب منم دلم میخواد 

با این حال بگذریم

حاال ۶ ماه گذشته هی بهش گفتم ما عکس نامزدی نکرفتیم بیا بریم اتلیه هی امروز کرده فردا کرده

الان ۴ ماهه ندیدمش ما هر دو دانشجوییم

گفته شهریور اومدم میریم

رفتم یه جایی پیدا کردم قیمتش مناسبه. مثلا فکر کنید ۱۰ تا عکس تو فضای باز ۳۰۰ تومن با هزینه ورودی

حالا برداشته برای من یه چیزی تو تخفیفان پیدا کرده میگه بیا بریم 😞 ....حتی اون اتلیه تخفیفان ادرسش هم نذاشته 

میخوام نرم خب ....

امروز بهش میگم کت شلوارتو بیار بریم عکس بگیریم 

میگه حالا عکس چیکار داریم فلان ....

والا یه انگشتر حقیر که برام اوردید

هیچی که برام نمیخرید

مامان باباش رفتن مسافرت برگشتن. یه بسته کوچیک کولوچه دست گرفتن اوردن

به خدا ندن خیلی بهتره

ابروی ادم میره

یه اتلیه ۳۰۰ تومنم حاضز نیست بده .... 

بچه ها واقعا گریم گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاول هرجورعادت بدی تاآخرهمونه.....ازش بخواه خرج کنه...همه چی رولازم نیس به مامانتینابگی

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عزیزم رک بگم مقصر تویی خاهشا یکم توقعتو ببر بالا ناراحتیتو بروز بده بگو کاراشون در َشان تو نیست برو گرونترین اتلیه اگع وضعش خوبه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اشتباه کردی یه روانشناس میگفت وقتی نامزد میشید کم کم به شوهرتون یادآوری کنید چه چیزایی دوس دارید تا بخره اینجوری بعدا که برین زیر یه سقف براش عادی میشه خواسته های شما .اما اگه از اول کم توقع باشیم عادت میکنن و بعدا تو زندگی مشترک انتظار دارن کم توقع باشین و اگه خواسته ای داشته باشین فکر میکنن شما پرتوقعی .

بعضیا انقد تو زندگی آدم دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید که داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم😏

خودش نداره بچه ها

ولی باباش داره خیلی هم‌ داره

وقتی انقدر خرج اون عروسش کرده خرج ما هم بده

اگه بدونید جه عروسی براش گرفتن 

فقط چقدر خرج گل ارایی کردن

خب من چه گناهی کردم شوهرم اللن نداره؟

خب چند بار مگه این سن هستم و‌نامردیم یه عکس هم ازش نداشته باشم؟ 

دیگه این که دیگه لباس نیست طلا نیست

همه چیو‌ میگم‌ ولش کن بعدا

اللن عکس نگیرم که بعدا دو باره ۲۲ سالم نبست نامزدیم نیست که بگم عکس بگیر

عزیزم رک بگم مقصر تویی خاهشا یکم توقعتو ببر بالا ناراحتیتو بروز بده بگو کاراشون در َشان تو نیست برو ...

واقعا عزیزم

منم با حرفای نینی سایتی ها فهمیدم. شروع کردم ازش چیزی خواستن

باور نمبکنید یه چیزی میخره برام میارم خونه

مامان و خواهرم میگن

وااای زشته!!!! مگه ما نداریم هی ازش چیزی میخوای!!!!!

از همین الان که نامزدهستید نامزدت رو عادتش بده واگرنه بد غادت میشه و کار خودش رو میکنه و به حرف شما نمیره و یه عمر باید عذاب بکشید چرا ..چون خودتون همون اول توقع وانتظاراتتون کم بوده واون رو به زبون نیاوردید به خودتون ارزش قاعل بشید درضمن اینم بگم بیشتر همدیگه رو ببینید چند ماه ندیدن کمی محبت رو کم میکنه و میگن بچه تا گریه نکنه شیر بهش نمیدن این یه نوع ضرب المثله پس هر چی میخایید به زبون بیارید 

واسه من همونم نگرفتن عید ای بابا انتظار نداشته باش بعد تقصیر خودت بوده گفتی ظریف

من واقعا فکر نمیکردم ارزون بخرن!!! واقعا خودمم انگشتر بردارم طریف برمیدارم این دفعه واسه عقدم چنان جواهری بردارم که بفهمن منظورم از ظریف چیه واقعا فکر نمیکردم همچین ادمایی باشن

من که انگشتر خونه بابام جا نمیذاشتم و برم میبردم خونه خودشون قرار نبود ضرر کنن با خرید انگشتر خوب