با نامزدم قهر کردم
هی اومد پیام داد و حرف زد جوابشو ندادم خوابش برد
مامانم از روز اول انقدر بهم گفتن یه وقت نگی چیزی میخوای ها! شام زشته باهاش بیرون نری ها!!!
همش از این حرفا به من زدن که انگار حق خودم نمیدونستم منم چیزی بخوام تا مدت ها که هیچی ازش نمیخواستم
عید اومدن خونه ما رفتن خودشون انگشتر انتخاب کردن، پرسید چطوری باشه، منم گفتم ظریف باشه اصلا متظورم این نبود که ارزون باشه!!! یعنی اصلا به خاطر قبمت نگفتم کلا چیزهای درشت خوشم نمیاد
دست کرده بچه ها یه انگشتر برای من برداشته یک ملیون در حالی که زن داداشش دو سال پیش ۴ ملیون انگشتر برداشته
میدونم زشته گفتن این حرفا میدونم ربطی نداره ولی واقعا ادم خجالت میکشه انگشتر هیشکی انقدر کوچیک نیست ....
به جز گل و شیرینی و حلقه هیچی دیگه هم نیاوردن خب عید نوروز هست انگشتر هم که ارزون برداشتن نباید یه کادو دیگه بردارن بیارن؟ ... بچه ها خجالت میکشم جلو خانوادم جلو دوستام... خب هی عکس مراسم هاشونو میذارن چقدر بهشون هدیه دادن چقدر براشون خرج کردن
به خدا ندیده نیستم داشتم قدر کافی تو خونه ولی خب منم دلم میخواد
با این حال بگذریم
حاال ۶ ماه گذشته هی بهش گفتم ما عکس نامزدی نکرفتیم بیا بریم اتلیه هی امروز کرده فردا کرده
الان ۴ ماهه ندیدمش ما هر دو دانشجوییم
گفته شهریور اومدم میریم
رفتم یه جایی پیدا کردم قیمتش مناسبه. مثلا فکر کنید ۱۰ تا عکس تو فضای باز ۳۰۰ تومن با هزینه ورودی
حالا برداشته برای من یه چیزی تو تخفیفان پیدا کرده میگه بیا بریم 😞 ....حتی اون اتلیه تخفیفان ادرسش هم نذاشته
میخوام نرم خب ....
امروز بهش میگم کت شلوارتو بیار بریم عکس بگیریم
میگه حالا عکس چیکار داریم فلان ....
والا یه انگشتر حقیر که برام اوردید
هیچی که برام نمیخرید
مامان باباش رفتن مسافرت برگشتن. یه بسته کوچیک کولوچه دست گرفتن اوردن
به خدا ندن خیلی بهتره
ابروی ادم میره
یه اتلیه ۳۰۰ تومنم حاضز نیست بده ....
بچه ها واقعا گریم گرفته