2777
2789
عنوان

بارداری

145 بازدید | 26 پست

سلام به همگی 

من ۶ ماه پیش سقط داشتم الان ۴ ماهه اقدامم دکتر بم کلومیفن داد با دوفاستون روزی دوتا امروز ۲۰ پریودیمه سیکلم ۳۰ روزس هنوز تا پریودیم مونده کمر درد شدید دارم بعضی وقتا میگیره و خیلییییی خستم احتمال میدم خستگی مال قرصا باشه دوتا بیبی گرفتم خیلییییی کمرنگه و بیبی ماه پیشمو دیدم که ی خط کم حال افتاده روش  ینی حاملم؟خداکنه

چه عجیب ک ده روز ب موعد هاله انداخته بیبی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوش به حالتون که اینقد زود جواب میده. من الان همه علایمو دارم و چهار روز مونده به پری ولی منفی بود ...

منم مثل شمام سه روز مونده ب پری صبح بی بی چک زدم منفی بود.ولی زیر دلم دردمیکنه و کمر درد احساس میکنم دارم پریودمیشم

Khodaya shokret
خوش به حالتون که اینقد زود جواب میده. من الان همه علایمو دارم و چهار روز مونده به پری ولی منفی بود ...

انقد بلاتکلیفم موندم که یکم پریودیم بیاد نمیدونم کی برم ازمایش که نشون بده

شاید نمیدونم ولی چرا بیبی ماه پیشم مثبته ماه پیش ک نخوردم

ماه پیش که باردار نبودی پس چرا هاله انداخته.

البته نتیجه بی بی ها فقط تا پتج دقیقه بعدش قابل قبوله

روی جعبه اش که اینطور نوشته

منم مثل شمام سه روز مونده ب پری صبح بی بی چک زدم منفی بود.ولی زیر دلم دردمیکنه و کمر درد احساس میکنم ...

ولی من اصلا موقع پریودیم درد ندارم فقط یکم تخمدونام درد میگیره ولی دیشب انقد کمر درد داشتم که زده بود ب پام

منم مثل شمام سه روز مونده ب پری صبح بی بی چک زدم منفی بود.ولی زیر دلم دردمیکنه و کمر درد احساس میکنم ...

من دل درد و کمر درد رو تا چند روز پیش داشتم

و الان که به پری نزدیک شدم دردم کمتر شده.

شما چه علایمی داری؟

ماه پیش که باردار نبودی پس چرا هاله انداخته. البته نتیجه بی بی ها فقط تا پتج دقیقه بعدش قابل قبوله ...

نمیدونم والا ۵ روز عقب انداختم بیبی زدم منفی بود بعد چن روز کمر درد داشتم دوباره زدم منفی بود همون ثانیه دیدن منفیه انداختمش تو کمد امروز چشمم خورد دیدم ی هاله کمرنگه دیشبم گرفتم ی خط خیلی خیلی کمرنگ بود صبم همینطور

ولی من اصلا موقع پریودیم درد ندارم فقط یکم تخمدونام درد میگیره ولی دیشب انقد کمر درد داشتم که زده بو ...

من هفته پیش درد شدید تخمدان رو تجربه کردم.

و یکبارم هفته قبلش.

هر بار فقط در حد چند ساعت.

دو روز پیش درد پری داشتم ولی الان کم شده

نمیدونم والا ۵ روز عقب انداختم بیبی زدم منفی بود بعد چن روز کمر درد داشتم دوباره زدم منفی بود همون ث ...

اون اعتبار نداره روی بی بی چک نوشته چند دقیقه بیشتر از اون اگه مثبت باشه کاذبه عزیزم

Khodaya shokret
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز