2777
2789
عنوان

چقد کادو بدم به بچه ی جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 82 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا جاری من به دخترم یه پلاک زنجیر داده بود ۵ سال پیش،  شوهرم میگفت بیا بفروشیم گرمش بردار بعد براشون میخریم میدیم گفتم نه نمیفروشم ، اون روز همون پلاک زنجیر با فاکتور بردم فاکتور جدید بزنه طلافروش آشنا بود میگفت گرم خود طلا با گرم توی فاکتور نمیخوره ۳۰۰ هزار تومن گرم توی فاکتور بیشتره 😑😑 فکر کنین عجب ادمایی پیدا میشن 

حالا جاری من به دخترم یه پلاک زنجیر داده بود ۵ سال پیش،  شوهرم میگفت بیا بفروشیم گرمش بردار بعد ...

پیش خودشون فکر نکردن یه روز ی میفهمین ؟؟؟ 

یا ممکنه طلافروش سرشون کلاه گذاشته باشه اینم در نظر بگیرین 

پیش خودشون فکر نکردن یه روز ی میفهمین ؟؟؟  یا ممکنه طلافروش سرشون کلاه گذاشته باشه اینم در نظر ...

اخه قیمت طلایی که طلافروش گرفته بود ازشون 

با گرم خود طلا یکی بوده ،من که اصلا به روی خودم نیاوردم به قول شما گذاشتم پای اشتباه همون طلافروش ، ولی اگه اونموقع فروخته بودم الان ندانسته کلاه بزرگی سرم میرفت ، البته جاری من خیلی بده فک کنم سه تلپیک قبلی نوشتم رفتم برا جشن بچه شون چکار کرد 

اخه قیمت طلایی که طلافروش گرفته بود ازشون  با گرم خود طلا یکی بوده ،من که اصلا به روی خودم نیا ...

تاپبکت خوندم عجب جاری داری خب دختر چرا میری خونشون من بودم صد سال نمیرفتم چ رفتار زشتو زننده ای 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز