2821
2789
کرم پودرش دوسه ماه پیش65شد پنککش 35

راضی ای؟ جنس پوستت خشک یا چرب یا معمولی

آیا پوستت منافذش باز؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خو مشکلش چیه؟هر کی یه جور سلیقه داره قرار نیس که همه مثل هم باشن ؟واقعا علت رفتار بعضیارو نمی فهمم

منم به خدا این حجم خشونتو نمیفهمم واقعا درک نکردم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گزاشتم دیدی

اره قشنگ بودن

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
رنگ زرد خیلی دوس😍😍😍😍😍😍

منم واسه تنوع دوس😍😍😍

I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid,  I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... عااااشقتم... عاااشقتم... مثه عطر دعا... مثه رنگ خدا... مثه من که نفس به نفس با تو ام همه جا...❤😍
راضی ای؟ جنس پوستت خشک یا چرب یا معمولی آیا پوستت منافذش باز؟

بله بسیاااار پوستم چربه با منافذ باز

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
زیباست  منم خیلی کار میکنم دخترم خیلی بریز به پاش داره با اینکه ناخونام بلنده ولی خیلیا میگن ک ...

ممنونم.مگه.میشه کار نکرد پس کی کارامونو.انجام میده روزی چن بار فقط باس ن مبارک دخملیو.میشورم

اینم ناخونام وقتی کاشت بودن

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
ممنونم.مگه.میشه کار نکرد پس کی کارامونو.انجام میده روزی چن بار فقط باس ن مبارک دخملیو.میشورم

اخه من ناخونام بلنده مادرشوهرم میگه پسرم کار میکنه

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز