2821
2789

خانما همتون دستای خیلی قشنگی دارین❤ خیلی از این دستا مراقبت کنین این دستا پایه ی عاطفی یه زندگین❤❤❤ 

اون دستایی که دیدم همه رو لایک کردم 😍 مراقب خودتون و دستای قشنگتون باشین💐

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

میدونم خارج از بحث هست با اجازه مدیر اما برام واقعا خیلی وقته سواله میشه یه کرم پودر و پنکک خوب معرفی کنین که هم پوشش دهیش خوب باشه و رو صورت بمونه و هم قیمتش مناسب باشه 

😍میشه برا رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرسین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😁😉😉

ولی جدی میگم واقعا سلیقه و حوصله و خانمی میخواد انقد بتونی ب ناخنات برسی. احسنت. حیف ک عکستو پاک کردی😕

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ولی جدی میگم واقعا سلیقه و حوصله و خانمی میخواد انقد بتونی ب ناخنات برسی. احسنت. حیف ک عکستو پاک کرد ...

لطف داری عزیرم ممنونم 😍😍😍😍

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
😘😘😘😘

میشه من ناخوناتونو ببینم😍😍😍😍هرچی گشتم نبود

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
لطف داری عزیرم ممنونم 😍😍😍😍

ودی پاکش کن اگه دوست نداری بمونه ولی بذار من ببینم😍😍😍😍😍😍تولوخداااا

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

کارتون واقعا زشته 

چطور به خودتون اجازه میدید کسی و انقدر مسخره کنید و نظر هاتون و تحمیل می کنید

یکی ناخن بلند دوست داره یکی کوتاه 

نظر خواهی هم که نکرده ! فقط عکس گذاشته 

با وجود بعضی از کاربرها ادم دلش برای گذشته تنگ میشه 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
کارتون واقعا زشته  چطور به خودتون اجازه میدید کسی و انقدر مسخره کنید و نظر هاتون و تحمیل می کن ...

کاش میفهمیدن واقعا 

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
2825
2823
2791
2779
2792