2777
2789

خانما همتون دستای خیلی قشنگی دارین❤ خیلی از این دستا مراقبت کنین این دستا پایه ی عاطفی یه زندگین❤❤❤ 

اون دستایی که دیدم همه رو لایک کردم 😍 مراقب خودتون و دستای قشنگتون باشین💐

نامه ای به خودم : خودِ عزیزم ، سلام ❤ خیلی بهت بدهکارم ... بخاطر بها دادن به آدمای بی وُجود ... بخاطر حروم کردن تو و احساساتم واسه آدمای بی ارزش ... بخاطر وقتایی که باید صرف تو می‌کردم تا حالت خوب شه اما بخاطر آدمای نامرد خرابش کردم و مریض بودم ... لطفا منو ببخش ❤ از امروز داستان متفاوته 🙃💙 ۹۷/۰۵/۱۴ ||||||||||||| اگر ازم بپرسین زیباترین ، حکیمانه ترین و پرمفهوم ترین جمله ای که خوندی چیه ، پاسخ من به شما این جمله ی پروفسور حسابی هست : " حاصل ضرب توان در ادعا ، همواره مقداری ثابت است ! هر قدر که توان بیشتر باشد ، ادعا کمتر است و بالعکس " 😊

میدونم خارج از بحث هست با اجازه مدیر اما برام واقعا خیلی وقته سواله میشه یه کرم پودر و پنکک خوب معرفی کنین که هم پوشش دهیش خوب باشه و رو صورت بمونه و هم قیمتش مناسب باشه 

😍میشه برا رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرسین😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😁😉😉

ولی جدی میگم واقعا سلیقه و حوصله و خانمی میخواد انقد بتونی ب ناخنات برسی. احسنت. حیف ک عکستو پاک کردی😕

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ولی جدی میگم واقعا سلیقه و حوصله و خانمی میخواد انقد بتونی ب ناخنات برسی. احسنت. حیف ک عکستو پاک کرد ...

لطف داری عزیرم ممنونم 😍😍😍😍

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
😘😘😘😘

میشه من ناخوناتونو ببینم😍😍😍😍هرچی گشتم نبود

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
لطف داری عزیرم ممنونم 😍😍😍😍

ودی پاکش کن اگه دوست نداری بمونه ولی بذار من ببینم😍😍😍😍😍😍تولوخداااا

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

کارتون واقعا زشته 

چطور به خودتون اجازه میدید کسی و انقدر مسخره کنید و نظر هاتون و تحمیل می کنید

یکی ناخن بلند دوست داره یکی کوتاه 

نظر خواهی هم که نکرده ! فقط عکس گذاشته 

با وجود بعضی از کاربرها ادم دلش برای گذشته تنگ میشه 

‏یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛   بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...  
کارتون واقعا زشته  چطور به خودتون اجازه میدید کسی و انقدر مسخره کنید و نظر هاتون و تحمیل می کن ...

کاش میفهمیدن واقعا 

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام