2821
2789

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
دوستم یه سوال از ساعتت راضی هستی چه کارایی برات داره دوس دارم یکی بخرم ولی نمیدونم مناسبه یا نه

بله راضی ام این اپل واچ سری ۳ 

شتاب سنج، ضربان قلب سنج، ژیرسکوپ

در طول روز باید حداقل نیم ساعت پیاده روی داشته باشی 

خودش نشون میده در طول روز چقد فعالیت بدنی داشتی

میتونی باهاش هم پیام بدی هم تماس بگیری هم از پیام رسانهای دیگه پشتیبانی میکنه 

Gps داره و ضداب تا عمق ۵۰ متر 

حالتهای ورزشی مختلفی داره مثلا واسه استخر میتونی ازش استفاده کنی و بهت میگه چقد کالری مصرف کردی و چقدر فعالیت داشتی واسه ورزش های دیگه هم همینطور مثل دوچرخه سواری پیاده روی دویدن ....

کاربردش خیلی خوبه منکه پارسال خریدم خیلی راضی ام

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوشگلم توعکس اول اون طرح گل رو تتوکردی؟یاچی؟

حنا هندیه 🤣

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

با دیدن این عکسا از خودم نا امید شدم، من از بچگی با دستام همه کار میکردم از شستن با جوهر نمک گرفته تا آشپزی، شغلم هم به دستام مرتبطه، هیچکس هیچوقت بهم نگفت ضدآفتاب یا مرطوب کننده و کرم بزن، اهل اینچیزا هم نبودم،دیگه هیچی هم فایده نداره ، الان چقدر پشیمونم،   تنها دلخوشیم شوهرمه که دستامو دوست داره 

بله راضی ام این اپل واچ سری ۳  شتاب سنج، ضربان قلب سنج، ژیرسکوپ در طول روز باید حداقل نیم ساع ...

مرسی عزیزم وقت گذاشتی جواب دادی.مبارکت باشه.خیلی خوبه پس امکاناتش عالیه‌.حتما یکی میخرم.ممنون گلم.

با دیدن این عکسا از خودم نا امید شدم، من از بچگی با دستام همه کار میکردم از شستن با جوهر نمک گرفته ت ...

نه عزیزم هیچوفت دیر نیست. پوست دست این خاصیت رو داره ک از هر وفت شروع کنی بهش برسی درست میشه. زمان بیشتری میبره ولی درست میشه. همیشه دستکش بپوش  حتی موقع پاک کردن سبزی و مرغ و خورد کردن پیازو گوجه و.... . 

همیشه خشک کن دستاتو و بعدش کرم بزن. 

شبها ب مدت یک ماه با هر روغنی ک داری چرب کن و دستکش نایلونی بپوش تا بقول دکتر دَم کنه دستات. 

ناخنات رو با مسواک و خمیر دندون بشور تا سفید بشه و اگ تونستی هرروز یا یک روز در میون ابلیمو بزن بهشون ۱۵ دقیقه بمونه.

ان شاءالله حتتتتما نتیجشو میبینی گل خانم.

حالا عکس دستاتو بفرست

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز