2821
2789

اینم دست من

نصف  شبی 😐😅

امیدوارم چون ترو دارم                             اگر روزی دختری داشتم به او می گفتم عاشق مردی نباش که مذهبی است؛ مردی که از ترس خدا تو را با اکراه میخواهد. زیرا روزی توبه می کند و سنگت می زند.عاشق مردی نباش که بی قید است؛ مردی که هیچ را مقدس نمی داند. زیرا روزی همه چیز را انکار می کند؛ تو را، عشق را، حتی خودش را. و رهایت می کند...اگر دختری داشتم به او می گفتم همیشه مرد های معمولی عشق های بهتری میسازند...مردهایی مثل پدرت💜💑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دستای خوشگل گل پسرمه😍😍😍😛❤❤❤❤

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔

دست😂😂

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
چطور مراقبت میکنین از دستا و انگشتاتون؟

موقع ظرف شستن دستكش دست ميكنم

پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو پيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكوپيتيكو

یعنی بعضی از خانومای نی نی سایت به طور وحشتناکی ندید بدید هستن.یعنی زنای دهات کورره های دور هم همچین توقعی نمیره .همچین در برابر ناخن بلند اه پیف میکنن انگار مال عهد بوقن بخدا.حالم بهم میخوره .حداقل شما ها که افکارتون اینقد عقبه اظهار فضل نکنن .دل کسی رم نشکنین.مایه تاسفه

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com
من متاسفانه عکس دست شما رو ندیدم ولی کلا ناخن بلند و خیلیییی دوست دارم❤️

قربونت عزیزم به خدا توبه ام دادن از عکس گزاشتن

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
یعنی بعضی از خانومای نی نی سایت به طور وحشتناکی ندید بدید هستن.یعنی زنای دهات کورره های دور هم همچین ...

واقعا موافقم چقدر توهین شنیدم حالا خودشون حسرتشو دارنا

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
فکر کنم اون رو دستتون تاثیر نداشته باشه سرکه داخل ریکا برا کریستال و ظرفای شیشه ای خوبه. باعث برق ز ...

آهان نمیدونم چون من کار خاصی برای دستام نمیکنم فقط بعضی مواقع روغن زیتون میزنم اینم پرسیدن ظرف میشوری یا نه گفتم شاید تاثیر داشته باشه😅😅😅😅😅

به دنبال کسی جامانده از پرواز میگردم ....مگر بیدار سازد غافلی را غافلی دیگر
2823
2791
2779
2792