2821
2789
بچه داری دستای ادمو از بین میبره و مجبوری دائم ناخوناتو کوتاه کنی

خیلی ناز دستات و البته انگشترت

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینم دستای یه بانوی زحمتکش خخخخ زخمم شده تازه باورتون میشه دستای یه خانوم ۲۳ساله این باشه؟!!! از ت ...

مث من. بالاخره زندگی زحمت داره😥😥😥

فک کنم دست من خیلی بده....عکس دست خودمو تکی شوهرمم تکی و یکی هم با هم گذاشتم ولی نظری ندادین  

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
فک کنم دست من خیلی بده....عکس دست خودمو تکی شوهرمم تکی و یکی هم با هم گذاشتم ولی نظری ندادین   ...

نه عزیزمممممم خیلی ام ناز 

الان میخواستم بگم چیکار کردین انقد سفیدن

من کاری نمیکنم سالی ی بار ی کرمی میزنم عکسشو میفرستم دستکش هم نمیپوشم 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر
وا مگ میشه

خیلیم وسواسیم همش میشورم و جارو میکنم و گردگیری و موقع آشپزی هم دستم میسوزه زیر آبم نمیگیرم میگم بهش توجه کنم بیشتر میسوزه  

خیلیم وسواسیم همش میشورم و جارو میکنم و گردگیری و موقع آشپزی هم دستم میسوزه زیر آبم نمیگیرم میگم بهش ...

چ خوب. حتما اب منطقتون خوب

2823
2791
2779
2792