2821
2789
اینم دست من

من عاشق دست تپلی وکوچولوئم...

ولی برعکس دستای من کشیده ولاغره.اصلا دوس ندارم

من لیمو بودم اون هلوشو دوست داشت😁من حتی اگر مرادهم بودم،،زندگی بر وفق هوشنگبود🤣😂😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لطفا راز زیبایی و بلندی ناخناتونم بگین من ناخنام هیچوقت بزرگ نشده حتی وقتی کوتاهنم میشکنن

محلول تقویت کننده ناخن هیدرودرم از داروخانه بگیر....میتونی ناخوناتو کاور هم کنی...برای بلندیشم محرک رشد ناخن همون هیدرودرم خوبه....قرص زینک پلاس هم برای ناخن و مو خیلی خوبه

خدایا شکرت❤️

انگشترت  برند لیقه‌س دیگه 😊 برنزه

اها اره   

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
عه اینم تازه دیدم. به به از این دست. احسنت

😊😊😊😘😘

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
من عاشق دست تپلی وکوچولوئم... ولی برعکس دستای من کشیده ولاغره.اصلا دوس ندارم

خخخ...منم دستای کشیده رو دوست دارم.....

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏

من پوست دستم خوبه شکر خدا، ناخنای محکمی هم دارم

اما گوشه ناخنام پوسته میشه، می دونین راهکارش چیه؟

راستی من ماه رمضونا که هر روز تخم شربتی میخوردم، دقت کردم دیدم ناخنام خیلی محکمتر و بهتر شدن، به خطر کلسیم بالاشه فکر کنم، شما هم امتحان کنین، کلا چیز مفیدیه خاصیت زیاد داره

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز