2821
2789
بچه ها  بعضی میگن  از روی دست خانما میشه سنشون رو حدس زد ... نظرتون ر ...

دستت بهش میخوره سنت 41 بشه

پسر عزیزم محمدجان ،تمام زندگیم، تمام جونم ،تمام خوشی هام فدای تو خوش اومدی به دنیای کوچیک من و پدرت

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من که از میزان کلسیمش حرفی نزدم، فقط گفتم بالاست ، همین حالا اینکه چه میزانِ شیر کلسیم داره رو یه م ...

من برای اگاهی بیشتر گفتم شما مثل این که دعوا داری همون بهتر بعضیا تو جهالت خودشون بمونن کسی هم که گفت دکتر بود وگفت کلسیمش خیلی پایینه

این دستای یه مامان خونه دار

پرمو😆😆😆😆😆😆😆

ناخنامم لاک واینادوست ندارم ببخشین بپای دستاتون نمیرسه😄

هرکسی به به وقت یاری رهبرش درخواب باشدبالگددشمن ازخواب بیدارمیشود.             امام علی (ع)
همین الان یهووییی

چقدر لاکت نازه مارک و شمارشو بده لطفا

خدایاااا ممنونم برای هدیه قشنگی که بهم دادی....به خودت میسپارمش😍🤗 هرچی خیره برای همه منتظرا مقدر کن🤲🤲
عزیزم من ندیم دستاتو ولی حتما خوشکلن که باعث شده این همه حسودی رو نتونن حتی توی دلشون نگه دارن و سکو ...

فدات شم عزیزم ممنونم

والا من هر حا برم امکان نداره کسی به دستام توجه نکنه کلی درخواست داشتم برای عکس روی لاک و لاک پاک کن

اصلا این همه خسونتو در مورد ی ناخدن نفهنیدم

من عضو قدیمیم هی نگید عضویتت مبارک هیفام 
فدات شم عزیزم ممنونم والا من هر حا برم امکان نداره کسی به دستام توجه نکنه کلی درخواست داشتم برای عک ...

چرا عکستو پاک کردی ما ندیدیم میشه یبار دیگه بزاری😘به حرفای دیگرانم اهمیت نده از حسودیه

باردار نیستم 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز