2821
2789
نه عزیزم هیچوفت دیر نیست. پوست دست این خاصیت رو داره ک از هر وفت شروع کنی بهش برسی درست میشه. زمان ب ...

دستکش نایلونی؟؟؟ من فکر کردم از این پارچه ای نخی ها باید بپوشیم که برا جلوگیری از افتابه.اشتباه خریدم؟؟؟

بعد تو کل روز دستکش دستمون باشه؟؟؟؟؟

خدا جونم .میدونم همیشه حواست به منه.بابت داده و ندادت خیلی خیلی شکر.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو طبیب کانال ۳گفت کلسیمش یک پنجمه شیره نه پنج برابر

من که از میزان کلسیمش حرفی نزدم، فقط گفتم بالاست ، همین

حالا اینکه چه میزانِ شیر کلسیم داره رو یه متخصص تغزیه قطعا بهتر می دونه

که البته خیلی مهمه که واحد اندازه گیری جفتشون رو برابر کنیم تا بتونیم دقیق بگیم هر کدوم چقدر مواد مغذی دارن

یک روز... آخرین کسی که تو را می‌شناخت... خواهد مرد... و خاطره‌ی تو فراموش خواهد شد...!
دستکش نایلونی؟؟؟ من فکر کردم از این پارچه ای نخی ها باید بپوشیم که برا جلوگیری از افتابه.اشتباه خرید ...

خوب خریدی. برای موقعی ک دستت رو چرب کردی باید نایلونی بپوشی. وگدنه بیرون رفتنی اینا باید نخی باشه

مثلابرا پاک کردن سبزی نایلونی بهتره‌ 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
دستکش نایلونی؟؟؟ من فکر کردم از این پارچه ای نخی ها باید بپوشیم که برا جلوگیری از افتابه.اشتباه خرید ...

نه نمیخواد کل روز دستمون باشه. الان من دوشبه به دستم روغن کرچک میزنم و دستکش میپوشم میخوابم. 

صبحا در میارم.

یه سوال

ذهنم بدجوری مشغول کرده !!!!!!خواهش جواب بدید...؟؟||؟؟؟؟

اکثریت ناخناشون یا کاشته یا لاک زده...😁😁😁😁😁😁😁

یعنی نماز و غسل تعطیلهههههه...😁😁😁😁😁

البته بگم خودم هم بهشتی نیستم،چون منم مثل شما هستم ....😁😁😁

حالا تورو خدا جواب بدید ،ثواب داره ،میخوام ببینم من تو جهنم تنها نباشم؟؟؟؟😀😀😀😀😀

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
یه سوال ذهنم بدجوری مشغول کرده !!!!!!خواهش جواب بدید...؟؟||؟؟؟؟ اکثریت ناخناشون یا کاشته یا لاک ...

عزیزم من بخاطر وضو وغسل لاک نمیزنم. خیلی ام لاک دوست دارم. منتظرم نی نی م ب دنیا بیان ان شاءالله، 

موقع پریودی لاک ملیح بزنم😍😍😍

عزیزم من بخاطر وضو وغسل لاک نمیزنم. خیلی ام لاک دوست دارم. منتظرم نی نی م ب دنیا بیان ان شاءالله،&nb ...

آفرین به شما...

ان شاالله خدا یه نی نی سالم بهت بده...

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

بچه ها  بعضی میگن  از روی دست خانما میشه سنشون رو حدس زد ...

نظرتون رو در مورد دستم و سنم بگید ؟؟؟؟؟؟😁😁😁😁

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز