2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام ندادم اما یه لوله باریکیه  که سرشیه دوربینیهبرای دیدن کلون از فکرکنم مقعد وارد بدن میکن

👇👇👇خانما آقایون لیدی  اند جنتلمن نی نی سایتی ها بشنوید و آگاه باشید نام کاربری من جاندیا هستش یه اسم کره ایه تو فیلم پسران برتر از گل تورو خدا فکر بد نکنین 😢😢😢بعدشم خودم میدونم که اسمش گیوم جاندی بود کاربری قبلیم جاندی بود که ترکید مجبور شدم اینو بزارم جاندیاکه سایت قبول کنه😁😁😁😢😢😢😢👆👆👆👆            من به مرگی فکرمیکنم که زندگی هدیه میده....من یک حامی اهدای عضو هستم😍😍تاخدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟؟؟................. میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم😍😍😍😍                 درسته بهشت جای خوبیه اما بچه های جهنم همه آشنان😁😁            وای من تنوع امضاهام چه زیاده 😥😥😁😁😁
ولش کن تو دلتو خالی نکنم 

عزیزم برای خودم نمیخام برای بچه ۱۶ماهم میپرسم😢

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
اصلا وحشتناک نیست بیهوش میکنن واسه بیماری های روده اس شوهر من دوبار انجام داده اصلا متوجه نمیشه ...

اخه عمه من ب دارو بیهوشی حساسیت داره بنده خدا

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم
اصلا وحشتناک نیست بیهوش میکنن واسه بیماری های روده اس شوهر من دوبار انجام داده اصلا متوجه نمیشه ...

جدی؟ پدرم میخواد انجام بده از صبح که شنیدم حالم بد شده

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
عزیزم برای خودم نمیخام برای بچه ۱۶ماهم میپرسم😢

عزیزم😢

براش  صلوات میفرسم انشالله قبل اینکه ب دست دکترا و ازمایشاشون برسه کاملا خوب شه

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

نه عزیزم اصلا کار سخت و وحشتناکی نیست ،پدر من خونریزی روده داشتن برای تشخیص بنده خدارو تو یه ساعت هم اندوسکوپی کردن هم کلونوسکوپی ،الهی بمیرم براش هیبچی نمیگفت😭

مگه عمل جراحیه؟ خخخ

مثل آندوسکپیه دیگه

هیچ عوارضی هم نداره جز یه کم خواب آلودگی بعدش

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است