2777
2789
عنوان

سفره بی بی حور و بی بی نور

| مشاهده متن کامل بحث + 20823 بازدید | 90 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واسه کار شوهرم که یه مشکلی خورده بود نذر کردم و دو روزه جواب داد. اطلاعاتی داری راهنماییم کنی چطو ...

چند وقت بعدش جوابتو گرفتی!؟؟؟ 

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
عزیزم شما چند وقت بعد از انجام نذرتون جواب گرفتید!؟؟ 

من چندین مرتبه انجام دادم نذرهای مختلف

ی سری بعد ی ماه

یه بار بعد دو هفته

ی بار بعد چند ماه که مشکل دادگاهی بود ولی با وجود اعتراض اونا و وکیل و اشنا در نهایت رای به نفع ما شد و به پولمون با هزینه تاخیر و دیرکرد رسید دستمون

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
تا اونجایی که من میدونم سفره ای صد تومن ولی خب تمام خرج و مداحی با خودش کاچی هندونه شکلات بیسکوییت ...

عزیزم نمیدونم چرا تو خصوصی پاکم کردی فقط خواستم بپرسم این خانم ب من گفت خرجا گرون شده یک نفر واسه دو تا سفره اولش یک تومن دادی یکی چهار صد...  چون شما گفتی صد میخواستم بپرسم مگه چجوریه سفره ها. برا حاجتای مختلف فرق داره!؟؟ 

الان باید بزنم پولو براش...  میخواستم زود بگی بهم جوابو لطفا

دوستای قشنگم به دعای خیر و صلواتتون خیلی محتاجم... 
عزیزم نمیدونم چرا تو خصوصی پاکم کردی فقط خواستم بپرسم این خانم ب من گفت خرجا گرون شده یک نفر واسه دو ...

نه عزیزم پاکت نکردم درخواستت قبول کردم

عزیزم نمیدونم چرا تو خصوصی پاکم کردی فقط خواستم بپرسم این خانم ب من گفت خرجا گرون شده یک نفر واسه دو ...

خصوصی جوابتو دادم

نه عزیزم هر چقدر بخوای هزینه کنی تعداد دعوتیا بیشتر میشه و هزینه مداحی 

من سال ۹۶ گرفتم پیشش هزینه ها کمتر بود سه سال پیش ، جدیدا سفره ننداختم اطلاع ندارم

ولی با قیمت دلخواه تا اونجایی که خبر دارم راه میفته 

سلام دوستان سفره بی بی هور وبی بینور خیلی حاجت می ده من خودم هر وقت نذر می کنم می دم یه خانم بااعتقادی هست داخل حسینیه باز می کنه داخل اپارتمان سخته اینم شمارشه 

ان شاالله که شما هم حاجت روا بشید09382540993

عزیزم این خانم خوزستانیه همسایه مادرمیناست ولی من اونجا نیستم من واسه سفره یه مبلغ دادم خرج سفره و م ...

سلام لطفا میشه منم راهنمایی کنیدبهتون درخواست دوستی دادم