azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 عنوان سرکه سیب 277 بازدید | 13 پست سلام دوستانکسی هست سرکه سیب درست کرده باشه به منم یاد بده؟تو نت هست ولی دستوراش متفاوتهمی خوام اگر کسی خودش درست کرده و خوب شده به منم بگهاخه خیلی پر زحمته. نمی خوام خراب بشهمرسی قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 1397/05/20 | 11:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 یعنی هیچ کس بلد نیست؟ 🙃 قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
raziss عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 1703 میگه سیبها رو میشورم میذارم خشک بشه بعد هسته های وسطشو درمیارم خرد میکنه تو دبهبا یه تیکه مون سنگک میذارم روشو درشو میبندمتا سه چهر ماه بمونه بعد باز میکنم و تفاله ها رو از ابش جدا میکنم و دوباره میریزم تو دبه 40 روز جلوی افتاب میذارمبعضی ها به جای سنگگ اب و خمیرمایه میریزن
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 میگه سیبها رو میشورم میذارم خشک بشه بعد هسته های وسطشو درمیارم خرد میکنه تو دبه با یه تیکه مون سنگک ... خیلی خیلی ممنونم عزیزممیشه بپرسی هر چند وقت باید درش رو باز کنیم و هم بزنیم؟و اینکهبا کدام نوع سیب سرکه اش بهتر میشه؟ قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 یعنی تا دو سه ماه اصلا لازم نیست در دبه رو باز کنیم و هم بزنیم؟ قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
raziss عضویت: 1396/03/18 تعداد پست: 1703 یعنی تا دو سه ماه اصلا لازم نیست در دبه رو باز کنیم و هم بزنیم؟ بعضی وقتا درشو باز میکنه هم میزنه
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 بعضی وقتا درشو باز میکنه هم میزنه مرسی عریزم ♥️ قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
mamanzeinab عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 3155 مادر شوهرم ميذاره سیبها رو خرد میکنه داخل دبه و درشونه ميبنده تا سال دیگه که وقت سیب میشه باز میکنن صاف میکنن و یه جوش میدن که ميکروباش ازبین بره
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 مادر شوهرم ميذاره سیبها رو خرد میکنه داخل دبه و درشونه ميبنده تا سال دیگه که وقت سیب میشه باز میکنن ... مرسی عزیزمخیلی لطف کردیاین جوری خیلی اسونهحالا امسال میزارم امیدوارم که خوب بشه قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
mamanzeinab عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 3155 مرسی عزیزم خیلی لطف کردی این جوری خیلی اسونه حالا امسال میزارم امیدوارم که خوب بشه الان چندین ساله ميذاره و عالیه هیچی هم بهش نزن دوستامون گفت نون سنگک هم روش بذار در شو ببند تا سال بعد اصلا بازش نکن البته اون نون هم نميذاره
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 الان چندین ساله ميذاره و عالیه هیچی هم بهش نزن دوستامون گفت نون سنگک هم روش بذار در شو ببند تا سال ب ... ممنون از لطفت دوستیانشالله که مال منم خوب بشهیک مدته خیلی زیاد از سرکه سیب استفاده می کنم. چون به بازاری ها اطمینانی نیست گفتم خودم درست کنم. هر چند فکر کنم گرونتر از بازاری درمیاد قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍
mamanzeinab عضویت: 1396/06/18 تعداد پست: 3155 ممنون از لطفت دوستی انشالله که مال منم خوب بشه یک مدته خیلی زیاد از سرکه سیب استفاده می کنم. چو ... ما باسيبهاي داغون که پای درخت سیب می ریزه و بدرد خوردن نمیخوره و کوچيکه درست میکنیم شما هم برو سیب ارزون پیدا کن مال ایشون سیب گلاب و ریز ه
azin29 مدیر استارتر عضویت: 1394/01/19 تعداد پست: 2095 ما باسيبهاي داغون که پای درخت سیب می ریزه و بدرد خوردن نمیخوره و کوچيکه درست میکنیم شما هم برو سیب ا ... 👍🏻👍🏻❤️❤️ قد ۱۷۰ 😊😊 وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍