2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اکثر آقایون ای مدلین

من هندونه میذارم زیربغلش میگم فقط با تو بهم خوش میگذره یا مثلا میگم نظرت برام مهمه و اینجوزی اکثر اوقات همرام میاد

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

نیاد خب! چه اشکالی داره؟

توی همه خریدای اون من هستم یعنی میگه که من واسش انتخاب کنم اما تو اکثر خریدای من اون نیست اصلا ناراحت نیستم از این موضوع

بیخیال بابا واسه چه چیزایی ناراحت میشین

قول بده براش قاقا لی لی میخری😐

خخخ خودت برو با اعصابتم بازی نکن عزیزم اگه خودش میگه خوشش نمیاد نمیاد دیگه فقط میاد اذیتت میکنه😥😖

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیزم .... همسر منم دقیقا همین جوری ... همیشه میگه با مامانت برو .... من خیلی سعی کردم اما میگه ناراحت نشو حوصلم نمیگیره 😣

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

اگر به اولين مغازه كه رسيدي و اولين جنسي كه دم دستت بود رو خريدي، مطمئن باش هميشه باهات مياد،،، شوهر منم همينه،اما اگه سريع خريدمو انجام بدم، صد دور، دور شهر نگردونمش و راحت خريد كنم و وسواس بخرج ندم  باهام مياد

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان یه عده میان میگن وااا چرا باهات نمیاد اتفاقاهمسر من همیشه خودش منو میبره خرید و باهام کل مغازه هارو میگرده😶

❤روزای سختی رو گذروندم ولی امیدم به خداست.مطمئنم بهترینا رو برام رقم میزنه.به لطف و مهربونیش ایمان دارم😊🌷

برعکس شوهر من عاشق خریده پاساژ بریم تا همه مغازه هارو نبینیم ول نمیکنه من از خرید متنفرم تو مغازه اول میخرم نشد دوست دارم برم خونه حوصله ندارم بگردم

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design