2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد چه چيزايي دروغ ميگه معمولا؟

مثلا دهنش بوی سیگار میده ولی قسم میخوره ک نکشیدم،،وام ضامناش کاملع قسم میخورد ک یه ضامن کمه،،،راجب همه چیزززززز

...
جای من بودی چکار میکردی

من خودم مرد هستم و از دروغ گفتن بيزارررررررررم حتي اگر بر ضررررم هم كه باشه به خانمم دروغ نميگم  شده كه دروغ مصلحتي گفتم اما دروغ براي در رفتن از زير موضوع و يا مسئله مهمي اصلا و ابدا

و از شرايطم بود براي ازدواج كه هيچ وقت دروغ بهم ديگه نگيم

اما بخدا آدم دروغگو اصلا درمان نداره و بايد همينجوري بزارري تو حال خودش و رهاش كرد

مثلا دهنش بوی سیگار میده ولی قسم میخوره ک نکشیدم،،وام ضامناش کاملع قسم میخورد ک یه ضامن کمه،،،راجب ه ...

خوب اين خيلي بده صداقت از شروط اصلي ازدواجه شايد زياد ازش ميپرسي يا عكس العملت شديده بحث ميكني ايشونم ترجيح ميده دروغ بگه تا ارامش برقرار باشه؟

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧
من خودم مرد هستم و از دروغ گفتن بيزارررررررررم حتي اگر بر ضررررم هم كه باشه به خانمم دروغ نميگم &nbs ...

زندگی بدون اعتماد نمیشه! جالبه ک بعد هزار بار ک دروغشو رو کردم براش بمن میگه این رابطه دیگه مثل قبل نمیشه چونکه تو بمن اعتماد نداری!!!!! واسه این بی اعتمادی هم از من طلبکاره

...