2777
2789
عنوان

همسرم با دوستاش میره بیرون

253 بازدید | 8 پست

دیشب با مادرشوهر و خواهرشوهرم و شوهرش رفتیم خرید اما همسرم رفت پیش دوستش و دیرتر از ما اومد من خیلی دلخور شدم ولی اصلا حق رو به من نداد و گفت مگه چی میشه یه ساعت با دوستم باشم؟

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردا همینجورین‌منم شوهرم همش واسه خودش میگرده و فلان تا بش میگم بریم یه دور بزنیم میگه بنزین تموم میشه یا بیمه ماشین تموم شده نباید ببرمش بیرون ولی با دوستاش میرن بیرون با همون ماشینی ک بیمه نداره تا گله هم کنم مقصر من میشم

خوب چه اشكالى داره با دوستاش بره بيرون؟من هم خودم دوستامو و روابطمو دارم بعد ازدواج هم همسرمو تشويق ميكنم دوستاشو ببينه 🙂

آرام باش،تفكر كن،توكل كن،آستين ها را بالا بزن آنگاه دستان خدا رو ميبينى كه زودتر از تو دست به كار شده اند🙂
خوب چه اشكالى داره با دوستاش بره بيرون؟من هم خودم دوستامو و روابطمو دارم بعد ازدواج هم همسرمو تشويق ...

من اصلا با دوستام رابطه ندارم ولی اون خیلی دوست بازه

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

تو هر کاری افراطو تفریط بده ،اگه گاهی اوقات با دوستاش میره بیرون ب نظر من مشکلی نداره ولی اگه شما کار داری ،شما رو ول کنه و با اونا بره ک این درست نیست

گر نگهدار من آن است که من میدانم.      شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد