2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 108 پست
انشاالله .بعدش من روز موعد فرداس انشاالله که پریود نشم انشاالله باردارم

خوشبحالت 

من خیلی ارزوی این بیبی رو دارم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبحالت  من خیلی ارزوی این بیبی رو دارم

حالا معلوم شد من گیرم اومد که میگی خوشبحالم کوو یکی میاد میگه منفی یکی نثبته و معلوم نیست چخبره

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
چرا اخه اول ک سفید بود بعد چرااین رنگ یشد 

ببین من از داروخانه بیبی گرفتم خیلی این مارکی ک داریو پیشنهاد نمیکردی منظورش این بود بدرد نمیخوره

ب من مدیکور داد

شاید بخاطر کیفیت بیبی هست

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
مال منم اینطور شد چند بار ولی منفی بود😞

کی انجام دادی 😔از موعدت گذشته بود یانه

خدایا کمکم کن بچه میخوام هر چی باشه دختر یا پسر کافیه سالم باشه همین انشاالله این ماه باردارباشم 🙏🙏🙏
حالا معلوم شد من گیرم اومد که میگی خوشبحالم کوو یکی میاد میگه منفی یکی نثبته و معلوم نیست چخبره

انشالله ک مثبته من ک میگم مثبته

انشالله ک مثبته من ک میگم مثبته

انشاالله .بخدا گفتن ماهم اینجور شدیم ومنفی حالم بد شد 

عزیزم مثبته انشالا بازم تکرارش کن 

باز مثل این تکرار میشه