راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من تاحالا نرفتم چون صلا حوصله اون قسمت از تهرانو ندارم ولی همیشه میشنیدم همه میگن ظرف میخوای برو شوش مثلا ی سرویس چینی اگه جای دیگه 1300 باشه اونجا ی تومنه
من چندین سال پیش از شهرستان رفتم اونجا واسه خرید یادمه قیمتاش هیچ فرقی نداشت فقط یه میوه خوری خریدم اونم خواهر شوهرم مسخرم کرد گفت از اینا مادرشوهر من خریده 50 تومن تازه من 150 خریده بودم... اگرم میخری به خانواده شوهرت نگو هرچقدر گرون بخری اخرش حرف درمیارن
من تاحالا نرفتم چون صلا حوصله اون قسمت از تهرانو ندارم ولی همیشه میشنیدم همه میگن ظرف میخوای برو شوش ...
نه اون طوري م نيست مف نميدن رو همه ظرفات شايد يه كم بابيرون فرق كني اونجا تنوع زياده فط اگه جاي جديد و خوب سراغ داري خريدت و بكن ما عيد رفتيم بازار بزرگ مرده گفت خانوم اينجا از همه جام گرون تره بازاره همه ميان خريد احاره هاش سر به فلك ميكشه ولي خوب همه چي جمعه اين پوئن مثلتشه فقط