2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عفونته عزیزم برو دکتر بهت پماد واژینال میده یه دوره استفادش کنی خوبه خوب میشی

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
خانمای باردارم میتونن استفادع کنن من خیلی ...

ای وای عزیزم تو که حامله ای خیلی باید مواظب باشی بهداشتو حتما حتما رعایت کن بعضی از داروهارو نمیتونی استفاده کنی بازم از دکترت بپرس

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
خانمای باردارم میتونن استفادع کنن من خیلی درد میکشم واژنم احساس سوزش میکنم

اگر منظور عفونت قارچی ومصرف کلوتریمازول یک درصده نه مشکلی نیست به شرایطی که فقط یک سوم اپلیکاتور وارد واژن بشه امکان زخم کردن رحم هست 

من همیشه اینجوری بود، عفونت داشتم، زود پیگیری کن

خدا جونم من پول نمیخوام، آرامش میخوام، میدونم باعث و بانی ب هم خوردن آرامشم خودمم، میدونم تو خیلی خواستی جلومو بگیری و من هی اصرار کردم، ولی تو بزرگی، خدایی، ببخش و کمکم کن. یه صلوات برای آرامش داشتنم میفرستید؟

ببین مال عفونته بعد از رابطع نباید زود بدی حموم 

کلا نباید زود اب بزرنی به خودت

چون رحم مث مکش ابو میکشه تو خودش عفونت میکنی

دو ساعت صبر کن بعد برو حموم

نسبت به وقتی زود میری حموم ازت ترشح کمتر میاد وقتی دیر میری حموم

برو دکتر بررسی کنه احتمال داره التهاب دهانه هم داشته باشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز