2777
2789
عنوان

معده درد شدید😩

447 بازدید | 30 پست

سلام

من سعی کردم تو این مدت که باردارم اصلا نوشابه نخورم ولی دیروز جلوی خودمو نتونستم بگیرم و خوردم.از همون موقع تا الان که تازه از خواب بیدار شدم معدم خیلی درد میکنه اصن ی جور خاصی انگار دارن سیخ میکنن تو معدم دهنمم خیلی بدمزه شده راینتیدین هم خوردم شربت منیزیمم خوردم ولی هنوز خوب نشدم چ کنم😭

منتظر اتفاقای خوبم ...  

عزيزم من اطلاعي راجع به مشكلت ندارم متاسفانه

فقط اومدم بگم واسه امضات صلوات فرستادم❤

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو چن سالته خو؟؟؟؟ بچه ک نیستی انشالله چرا نوشابه خوردی خووووو

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
تو چن سالته خو؟؟؟؟ بچه ک نیستی انشالله چرا نوشابه خوردی خووووو

چمیدونم ی دفعه هوس کردم خاک بر سرم دیگه ازین غلطا نمیکنم ینی خوب میشع معدم؟؟؟

منتظر اتفاقای خوبم ...  
چمیدونم ی دفعه هوس کردم خاک بر سرم دیگه ازین غلطا نمیکنم ینی خوب میشع معدم؟؟؟

انشالله توب میشه من باردار نیستم معدم ک درد بگیره عسل و زنجبیل قاط میکنم خوب میشم ...حالا شما بارداری نمیدونم

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
انشالله توب میشه من باردار نیستم معدم ک درد بگیره عسل و زنجبیل قاط میکنم خوب میشم ...حالا شما باردار ...

آره زنجبیل بدنیس باید امتحان کنم ممنون گلم

منتظر اتفاقای خوبم ...  

نگران نباش خوب میشی فقط غذا ابکی کم بخور برا دردشم هرروز صب یه قاشق عسل طبیعی با یه استکان اب مخلوط کن چندقطره ابلیمو بریز بخور

سیر و ادویه جات و ابگوشت و اش و سوپ اینا فعلا نخور...میوه بعد غذا نخور....بعد غداتم جای قرص یکم عرق نعنا بخور

بیسکوییت جمانه ترجیحا ،یا ساقه طلایی برای معده خیلی خوبه امتحان کن 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
برو دکتر یا تحقیق کن ببین اگر ریشه شیرین بیان برای حاملگیت بد نیست  از عطاری بخر بخور سریع ا ...

شیرین بیان داریم تو خونه ولی میگن تو بارداری خوب نیست مصرف بشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  
آره زنجبیل بدنیس باید امتحان کنم ممنون گلم

فدات فقط مواظب باش برا جنینت ضرر نداشته باشه