zahrajamali مدیر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 65 عنوان نگرام | مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 22 پست من تا موعدم باید صبر کنم تحمل ندارم خیلی دلم گرفته عجله دارم دوست دارم بدونم مامان میشم بنظرتون چیکار کنم میترسم منفی باشه میترسم همه حس هام الکی باشه 1397/05/20 | 05:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cicili عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1663 خیلی ممنون عزیزم واقعا یکمی حالم عوض شد خداروشكر عزيزم نميدونم چرا حسم ميگه بارداري،انشاالله هستي برات دعا ميكنم گلم ❤️🙏❤️ خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
zahrajamali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 65 خداروشكر عزيزم نميدونم چرا حسم ميگه بارداري،انشاالله هستي برات دعا ميكنم گلم ❤️🙏❤️ واییییی عزیزم مرسی ایشالله هرچی از خدا می خوای خدا بهت بده تو نمازم دعات می کنم❤❤❤❤❤❤❤
cicili عضویت: 1397/03/27 تعداد پست: 1663 واییییی عزیزم مرسی ایشالله هرچی از خدا می خوای خدا بهت بده تو نمازم دعات می کنم❤❤❤❤❤❤❤ عزييييزدلم مرسي مهربونم ولي حتماً جواب آزمايش گرفتي همين تاپيك ريپلايم كن بگو گلم انشاالله كه خوش خبر باشي هميشه 💋❤️ خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
zahrajamali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 65 عزييييزدلم مرسي مهربونم ولي حتماً جواب آزمايش گرفتي همين تاپيك ريپلايم كن بگو گلم انشاالله كه خوش خب ... چشم حتما شما دعا کن مثبت بشه حتما
m2a2r2y2a2m عضویت: 1397/04/02 تعداد پست: 567 وای خیلی نگرانم الان صبح از فکر بخوابی دارم میکشم حالت تهوه دارم خیلی حالم بده توم مث منی منم تو ماهای اول اقدامم خیلی استرس دارم اما الان دیگ ن البته از این ماه از سینه هام شیر میاد خیلی کم ❤
cccb عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 1468 منم چندماهه اقدام کردم یه سقط داشتم این ماهم اقدام کردم ده روزمونده تاپری خیلی عجله دارم میگم هرچه زودترتاریخ موعدم برسه این روزگار میگذرد خوب یاکه بد...
hosna_h عضویت: 1397/04/26 تعداد پست: 425 توم مث منی منم تو ماهای اول اقدامم خیلی استرس دارم اما الان دیگ ن البته از این ماه از سینه ها ... چند وقتتونه الان Khodaya shokret
zahrajamali مدیر استارتر عضویت: 1397/05/17 تعداد پست: 65 توم مث منی منم تو ماهای اول اقدامم خیلی استرس دارم اما الان دیگ ن البته از این ماه از سینه ها ... برام دعا کنید