2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انقدر انرژي منفي نده عزيزم انشاالله هستي من تو يه كتاب خوندم اگه ميخواين باردار بشين اداي زناي حامله وو دربيارين عين اونا راه برين لباس بارداري بپوشين و حس مادرانه بگيرين انقدر انرژي تاثير داره پس فكراي منفي نكن

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

وااای منم میخوام واسه اولین بار اقدام کنم 1 ماه پیش رفتم دکتر برام قرص اسید فولیک و اهن از این جور چیزا نوشته من گفتم دوقلو میخوام برام قرص کلومیفن نوشت گفت  هم احتمال بارداریت زیاد میشه هم دوقلویی از روز 5 پریودی روزی 4 تا بخور 5 روز انقدر منتظر پریود بودم باید 18 مرداد میشد امروز شدم انقدر خوشحالم ک نگو😃😃تا ب حال بخاطر پریود شدن خوشحال نشده بودم الان پری تموم شد میرم اقدام ...

استرس خودش باعث تاخیر میشه از من میشنوی خودتو سرگرم کن و اصلا به بارداری فکر نکن ناخود آگاه میشی عل ...

چهار ماه پیش کیست داشتم بانامنظمی ولی الان 3ماه منظمم دکتر ی عالمه دارو داده بود این ماه هم سر روز 16لقاح کردم خیلی حالت تهو دارم نفخ ویبوست الانم دلدرد دارم تابه حال اینطوری نشدم

خیلی ممنون عزیزم اول صبحی دارم جون میگیرم 

سعي من خودتو سرگرم كني يه تسبيح بگير دستت ذكر بگو فكرت از همه جا غافل ميشه ❤️

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏
چهار ماه پیش کیست داشتم بانامنظمی ولی الان 3ماه منظمم دکتر ی عالمه دارو داده بود این ماه هم سر روز 1 ...

انشالله زود باردار بشی عزیزم ولی اصلا استرس راه نده به خودت 

متفورمین هم بهت داده؟؟

شاید بخاطر قرصا بدنت بخم ریخته