بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقدر انرژي منفي نده عزيزم انشاالله هستي من تو يه كتاب خوندم اگه ميخواين باردار بشين اداي زناي حامله وو دربيارين عين اونا راه برين لباس بارداري بپوشين و حس مادرانه بگيرين انقدر انرژي تاثير داره پس فكراي منفي نكن
وااای منم میخوام واسه اولین بار اقدام کنم 1 ماه پیش رفتم دکتر برام قرص اسید فولیک و اهن از این جور چیزا نوشته من گفتم دوقلو میخوام برام قرص کلومیفن نوشت گفت هم احتمال بارداریت زیاد میشه هم دوقلویی از روز 5 پریودی روزی 4 تا بخور 5 روز انقدر منتظر پریود بودم باید 18 مرداد میشد امروز شدم انقدر خوشحالم ک نگو😃😃تا ب حال بخاطر پریود شدن خوشحال نشده بودم الان پری تموم شد میرم اقدام ...
استرس خودش باعث تاخیر میشه از من میشنوی خودتو سرگرم کن و اصلا به بارداری فکر نکن ناخود آگاه میشی عل ...
چهار ماه پیش کیست داشتم بانامنظمی ولی الان 3ماه منظمم دکتر ی عالمه دارو داده بود این ماه هم سر روز 16لقاح کردم خیلی حالت تهو دارم نفخ ویبوست الانم دلدرد دارم تابه حال اینطوری نشدم