2777
2789
عنوان

انحراف مچ پا

2968 بازدید | 28 پست

پسرم،همه زندگیم   

تعداد رای : 1
نظرسنجی
تایپیک
1
100%
تایپیک
0
0%

ببرش فیزیوتراپی . ان شا الله ک خوب میشه با درمان دستی و ماساژ

کلینیک سینوهه عالیه من خودم پیششون میرفتم و نتیجه گرفتم دکتراشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرس : خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر (جنب مجتمع نگین ظفر و پارکینگ طبقاتی ظفر) کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ،

کلینیک سینوهه  تلفن : ‌02126701272          09127370271  
https://jamalypt.com
اگر به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون و ... هم نیاز داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com

همیشه بگو: با کمک خدا میتونم ♥️∞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم این مشکل را داره خیلیم دیر راه افتاد ۱۵ ماهگی تونست خوب راه بره یه دکتر بردم کفش طبی داد که اینقدر سنگین بود نمیتونست بپوشه بالاخره بردم پیش دکتر توکلی گفت برای صافی کف پاش هست و هیچ چیزی لازم نداره حتی کفی برای کفش هم نداد

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب

الان شش سال و نیم هست دکتر گفت صافی کف پا تا هفت سالگی وقت داره حتی اگه بازم صاف باشه هیچ کاری نمیشه کرد

و خدایی که به شدت کافیست❤یه آنلاین شاپ کوچولو دارم دوست داشتید پیام بدید لینک بدم هم روسری و هم لباس زنونه راحتی با قیمت مناسب
الان شش سال و نیم هست دکتر گفت صافی کف پا تا هفت سالگی وقت داره حتی اگه بازم صاف باشه هیچ کاری نمیشه ...

صافی کف پا که آره نمیشه کاری کرد...الان انحراف کمتر شده?دویدنش چطوره?آخه پسر منم تو 15ماهگی راه افتاد...خیلی دیر.الان خوب راه میره و لی دویدنش خوب نیست..

به نظر خودم انحرافش کمی بهتره تو دویدن مشکل خاصی نداره البته کلا زود از راه رفتن یا دویدن خسته میشه ولی از دکتر پرسیدم دوباره بیارم گفت لازم نیست