2777
2789
عنوان

لرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 31 پست
عزیزم من یکی از شهرستان ها ی خرم آبادم ...خرم آباد کمی گرمه ترجیح دادیم منطقه خوش آب و هوا تری رو بر ...

آهان پس شما هم مهاجر هستين البته به نسبت جاهايي كه توش زندگي كردم به نظر مياد خرم آباد از همشون خوش آب و هوا تر باشه برا من😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهان پس شما هم مهاجر هستين البته به نسبت جاهايي كه توش زندگي كردم به نظر مياد خرم آباد از همشون خوش ...

نه محل کار پدرم خرم آباد بود ولی من و همسرم  خیلی طبیعت دوست هستیم  برا همین اومذیم پیش پدر شوهرم اینا ....تبریزی هاعادت به سرما دارن...

نه محل کار پدرم خرم آباد بود ولی من و همسرم  خیلی طبیعت دوست هستیم  برا همین اومذیم پیش پد ...

آره من سرما دوستم ولي به خاطر كار همسرم توي بندرعباس و رشت و بوشهر و عسلويه زندگي كردم به خاطر همين فكر نميكنم گرماي خرم آباد برام اذيت كننده باشه

راستي خوشبختم از آشنايي با شما من تعريف مردم شهر رو خَيلي شنيدم  به خاطر همين دلم گرمه

آخی عزیزم ایشاالله بیای و بهت اینجا خوش بگذره و به یاد موندنی بشه 

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...
آخی عزیزم ایشاالله بیای و بهت اینجا خوش بگذره و به یاد موندنی بشه 

حتما همينطوره اميدوارم مثل تمام شهرهايي كه رفتم خدا بهترينارو سر راهم بذاره ايشالله كه شهر شما هم برام كلي خاطره ي خوب به همراه داره 😍

حتما همينطوره اميدوارم مثل تمام شهرهايي كه رفتم خدا بهترينارو سر راهم بذاره ايشالله كه شهر شما هم بر ...

حتما که همینطوره چون شهر ما مهره مار داره 😉

فرصت کم است، نجیب تر از آن باش که برنجانی...