2777
2789

خانوما کسی بوده دندون پزشکی رفته باشه و تمام دندوناش رو درست کرده باشه ولی در دوران بارداری به شدت اون دندون هایی که درست کرده دردبگیره؟؟؟من ماه پیش رفتم دندون پزشکی و الان که باردارم همون دندون هایی که درست کردم به شدت درد داره.کسی تجربه داشته و علتش. و میدونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم من دقیقا ماه اخر باردای دو هفته قبل اززایمانم دندون درد شدید گرفتم ( دندون عقل) که کشیدمش. البته دکتزا حاضر نبودن . دندان کشیدن همان سه روز بعد زایمان طبیعی کردن هم همان.

اول یه صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد وال محمد)
نمیدونم فقط میدونم خیلی درد دارم نمیدونم چیکار کنم. و واقعا علتش به خاطر بارداری هست یا نه

وقتی همشون باهم درد میکنه به خاطر بارداریه

با پزشکان مشورت کن اگه لازمه بری دندون پزشکی

آدم خانه اش یک جاست،دلش هزار جای دیگر............ 

سه ماه اول بارداری به راحتی برات کار دندانپزشکی انجام نمیدن. چون اعضای جنین تشکیل می شه. به خصوص عکس رادیولوژی. حتما به پزشک خودت و یک دندانپزشک خوب و حاذق مشورت کن.

اول یه صلوات بفرست(اللهم صل علی محمد وال محمد)