2777
2789
عنوان

اینیستاااا

176 بازدید | 26 پست

ی سوال ی داشتم..

اگه تو اینیستا  کسی  ..فالووو نکنی...

متوجه میشی استوری گذاشته...(میدونم  استوریشو نمیتوتی..ببینی)

میخوام ببینم  نشون میده اکن شخص استوری گذاشتع؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینیستا😐😐😐بازیکن فوتباله😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

اگه کسی استوری بذاره ی حلقه رنگی دور پروفایلش میاد ولی چون فالوش نمیکنی شاید نتونی ببینی که چی استوری گذاشته البته بستگی داره خود اون فرد توی تنطیمات استوری محدودیت گذاشته باشه یا نه

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
 اینستا درسته ولی ول کن😅😅😅جواب منو بده

عزيزم منم يه سوال دارم ميشه توتاپيكت بپرسم هركاري ميكنم نميشه تاپيك بزنم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
حالا شما بپرس تا استارتر بیاد ماجوابه شما رو بدیم 😁

راجب شماره مجازي همه ي مراحلو رد كردم اينوچيكارش كنم عكسشو فرستادم

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
راجب شماره مجازي همه ي مراحلو رد كردم اينوچيكارش كنم عكسشو فرستادم

اههه اینا خیلی مسخرس میخواد ببینه ربات نیستی سوال میپرسه باید درست جواب بدی الان فک کنم گفته همه اونایی که عکس جادست انتخاب کنی تیک بزنی باید درست بگی تا بره جلو

اههه اینا خیلی مسخرس میخواد ببینه ربات نیستی سوال میپرسه باید درست جواب بدی الان فک کنم گفته همه اون ...

خب الان يه عكس ميفرستم اين يعني چي