vgy مدیر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 عنوان مادر شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 18 پست دیشب با جاریم تو اتاق منتظر بودیم ک شوهرش انگار برادر شوهرمه بیاد تا ساعت ۳ و نیم شب بیدار موندیم بلاخره اومد قبلشم بگم جاریم با شوهرش مشکل داره برادر شوهرم بیکاره رفیق بازه نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟ 1397/05/19 | 18:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 جاری همینه دیگه تو روی ادم میخنده از پشت خنجر میزنه چه نامرد یه ساده لوح گیر اورده بود ... من بیشتر از دست مادر شوهرم ناراحتم تا جاری لااقل میومد می پرسید ک تو همچین حرفی زدی یا نه نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟
خدیجه1000 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1984 بنظر شما چیکار کنم برم خونه مادرشوهرم و باهاش بگو و بخند کنم موضوع رو فراموش کنم یا ناراحت باش ... برو پیش مادرشوهرت نذار جاریت رابطتونو خراب کنه وسط خودشو شیرین کنه ولی بهش بگو که تو حرفی نزدی و خود جاریت موش میدوونه
خدیجه1000 عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 1984 من بیشتر از دست مادر شوهرم ناراحتم تا جاری لااقل میومد می پرسید ک تو همچین حرفی زدی یا نه به هر حال ادم بعضی وقتا چیزایی که میشنوه راحت باو. میکنه اشتباهت همینه اتفاقا باید از جاذیت ناراحت باشینه مادر شوهر ،خودت تا حالا نشده کسی پیشت چیزی بگه ونسبت به طرف بدبین بشی ؟؟؟
vgy مدیر استارتر عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 5395 به هر حال ادم بعضی وقتا چیزایی که میشنوه راحت باو. میکنه اشتباهت همینه اتفاقا باید از جاذیت ن ... اونکه اره درست میگی. نی نیم بدنیا اومد😍 خداروهزارمرتبه شکر. برا سلامتیش میشه صلوات بفرستین؟