زود بيايد ، ميخوام بگم، تجربه ثابت كرده نبايد همه مطلبو تو پست اول گذاشت، قصد بازارگرمي يا سركار گذاشتن ندارم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
وااا حالا ما هنوز شوور نکردیمکه به اونجاش برسیمولی هرکی رسید بعدنمار مارم دعا کنه😁
ان شالله يه ازدواج خوب داشته باشي
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بله ديگه، دو ركعت نماز داره،، كه البته معمولا كسي نميدونه و انجام نميده
فکر کردم راه حلی برای اونایی که مشکل ازدواج دارند داری
من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
همه اينا شرط داره،،،، شرطشم اينه كه تا اون زمان هنوز باكره باشي،،، خانومه ميگفت روز عقد دخترم،، بعد از محضر دامادمو كشيدم كنار و بهش گفتم اين دختر من تا روز عروسي دست تو امانت،، و توجيهش كردم
من مجردم،اومدم گفتم شایدیه چیزمهم میخای بگی😐 ج دونم درموردانتخاب همسرواینا
چيز كمي نبود،،، اينكه هرچي حاجت و خواسته داشته باشي و بهش برسي، واقعا كمه؟