2777
2789
عنوان

امروزم زهر شد

453 بازدید | 21 پست

قضیه ازین قراره ک شوهرم با اصرار خودش.با من ازدواج کرد یعنی خونوادش اصلا بمن راضی نبودن،هر چند ابجیم عروس بزرگشونه وباهاش خوبن،،،،شوهرمم پسرعموم میشه،،،خلاصه اینا هرهفته.به برادرشوهرم زنگ میزنن و دعوتشون میکنن ولی بما خیلی کم،،  منم بخاطر شوهرم به ابجیم.گفتم هردفه میره بهم زنگ بزنه.باهم.بریم،،، قبلا شوهرم ماشین دستش بود دنبال ابجیمم میرفتیم،ولی الان ماشین نداره ودو باره شوهرابجیم میاد دنبال من،،،،دفه اول ک ابجیم داشت اس میداد بهش گفتم دنبال منم بیاید یهو دیگه جواب ندادتا بهش زنگ زدم گفت شارزم تموم شده بود،خلاصه دوبار اومدن دنبالم،،،این هفته دیدم خبری از ابجیم.نشد،بهش اس دادم نمیری خونه عمو؟!؟! 

زنگ زد گفت من دوروز.پیش رفتم شارز نداشتم بهت بگم

(برادرشوهرم گوشی.داره) 

بعد گفت رفتم خونه عمو به زنمو گفتم.زنگ بزنه.گفت گوشیم خرابه( عموم وجاریم اونجا گوشی دارن) 

خلاصه قطع.کردم به شوهرم گفتم و گفتم دیگه تاعید نمیرم چون اونا ازم خوششون.نمیاد منم همینطور،، شوهرم.هیچی نگفت لباس پوشید خدافظی کرد بهم گفت من ازت معذرت می‌خوام بخاطر بی محبتی اونا،، ویهوگریه ش گرفت هرکار کردم اروم نشد ورفت( ما از.روز عقدمون تا الان ک یکساله عقدیم وپنج ماهه ازدواج کردیم خونه بابام زندگی میکنیم تا یکی دوماه دیگه ک شوهرم بتونه خونه جدا کنه) 

بهش اس دادم که اروم شه فقط.جواب داد:دیگه هیچکدومشون برام مهم نیستن.

بچه ها بنظرتون.تقصیر من بوده،بخدا من وقتی میرم خونشون خیلی

مودبم و محترم رفتار میکنم باهاشون،همیشه هم ظرفای شامو میشورم با.جاریم،کمک میکنم چرا.اینطورن!!

...

فقط یه کلمه!

جایی برید  ک دعوت شده باشید

جایی برید ک احترامتون حفظ شه ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انقداصرارنکن بری گلم....بشین دعوتت کنن....نکردنم پای خودشونه....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

مهم اینه شوهرت باهات خوب باشه الکی سر همچین ادمایی چرا زندگی رو برا خودت و شوهرت تلخ میکنی بیکاری؟ همه دوس دارن نرن توام بخاطر اینه نمیری ناراحتی پیش میاری

ولش کن تا وقتی دعوتت نکردن یا روی خوش بهت نشون ندادن نرو

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

مقصر شمايي كه وقتي جايي برات احترام قاىل نيستن و بقول خودت انتخابشون نبودي و دوستت ندارن، به زور ميخواي خودتو جا بدي

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
خوب اشتباه کردی با این که بهت نمیگفتن بیا میرفتی فدای سرت که تو رو نمیخواستن خودتو بالا بگیر تا بهت ...

خب شوهرم قبول نمیکرد ک اونا ازمن بدشون میاد همش میگفت توخیلی حساس.وبدبین شدی،،،منم بخاطر اینکه.شوهرم ناراحت نشه میرفتم

...

شما هم چقدر اصرار داری بری خونشون؟؟!!شوهرتم بغضش از اینکه خونه بابای شماس و خانوادش پشتش نیستن گرفته.دیگه به شوهرت از این حرفا نزن.هر وقت دعوتت کردن وعده برو.در غیر اینصورت سرپایی برید سر بزنید بهشون برگردید

مهم اینه شوهرت باهات خوب باشه الکی سر همچین ادمایی چرا زندگی رو برا خودت و شوهرت تلخ میکنی بیکاری؟ ه ...

خب من نمیخواستم برم شوهرم هی میگفت بریم بریم،مجبور بودم بهش بفهمونم ک متوجه بشه رسما.نمیخوان ریخت منوببینن،دیشبم گیر داده بود روز عید ازصبح میریم اونجا،واسه همین بهش گفتم روز عید بعدازظهرش میرم تواگه دوست داری تنها برو

...

چرااز خواهرتون خوششون میاد اما از تو نه؟؟؟؟نری خونه همچین ادمایی راحت تری بابا 

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
خب شوهرم قبول نمیکرد ک اونا ازمن بدشون میاد همش میگفت توخیلی حساس.وبدبین شدی،،،منم بخاطر اینکه.شوهرم ...

خوب حالا که فهمید دیگه صبر کن تا دعوتت کنن خواهشا سرکوفت این کارم به شوهرت نزن چون اون مقصر نیست 

هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی

اخه عموت هست ناسلامتی..چرا دوست ندارن؟میگی باخواهرت خوبن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم