2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله من موقع بارداری داشتم مرتب لووکسین میخوردم وکنترل میشد الانم یه دخترباهوش دارم فقط استرس ایناندا ...

امیدوارم منم جواب بگیرم 

مادرشوهرم فعمید تیروییید دارم تازه دارو میخورم گفت جلوی بارداری رو میگیره ...

عزیزم کاش میزاشتی عدد tsh  است نرمال بشه بعد اقدام کنی واسه اقدام به بارداری باید زیر ۲.۵ باشه

میدونم ...ولی صبرم تموم شده بود دوستم... خیلی حس عجیبی بود 

امیدوارم جواب بگیرم این ماه .امروز موعدمه

والا...اصلا ناامید شدم یسال اقدامم این ماه خیلی امیدار بودم امروزم موعدمه 

اصلا بهش فکرنکن تیروییدت کنترل نشه باردارنمیشی مرتب داروهاتوبخور ازاین به بعدم درموردتصمیم هات وکارات بامادرشوهرت حرف نزن خواهرانه گفتم بهت

عالیه جون ان شاالله که خیر باشه ،کلا تیرویید بهتره کنترل بشه ،حتما پیش متخصص غدد یا نهایتا متخصص داخلی حاذق  برو و یه آزمایشگاه خوب هم در نظر داشته باش که هر بار برا چکاب مراجعه میکنی نتایج رو با ازمایش قبلیت مقایسه میکنن و دز دارو رو تعیین میکنن اگه علایم تیرویید کم کار داری (سستی پاها و خواب آلودگی و ریزش موها ..)حتما بده آزمایش د3 رو برات بنویسه و مکمل های مورد نیازو بهت بده .ان شاالله زودی بیای تو رنج نرمال  .منم تیرویید کم کار دارم البته مدت 2سال قرص مصرف میکردم تو این دوسال اقدام نکردیم چون تصمیم نداشتیم و امسال تصمیم گرفتیم و خدا هم یه نی نی بهمون هدیه داد که الان 14 هفته باردارم